Steningevik har utökat med ett säteri - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Steningevik har utökat med ett säteri

Steningevik har utökat med ett säteri

Nu finns det ännu mer mötesmöjligheter på Steningevik.

3 februari 2014, uppdaterad: 3 februari 2014

Konferensanläggningen Steningevik har i två år renoverat en 1800-tals villa, Säteriet, där man nu erbjuder allt ifrån avskilda möten till stora event. Dessutom har man byggt åtta unika hotellrum i en ny byggnad i anslutning till säteriet.

– Med Säteriet har vi nu möjlighet att välkomna ännu fler gäster till Steningevik, säger Magnus Ericsson, försäljnings- & marknadschef på Steningevik och systeranläggningen Nova Park.

– Både de nya hotellrummen och konferensrummen kommer att användas i den dagliga verksamheten. Dessutom ger Säteriet oss möjligheter till en ännu större individualisering av våra gästers möten. Vi kan erbjuda en större grad av avskildhet med allt ifrån egen matsal, för frukost, lunch och middag, till sällskapsutrymmen för umgänge eller helt avskilda möten från början till slut.

Det kommer även att finnas möjlighet att hålla i större event i den trädgård på cirka 20 000 kvadratmeter som tillhör Säteriet. Villan har renoverats med målet att återskapa den ursprungliga stilen och känslan av huset men med den nyaste tekniken.

– Vi har haft en antikvarisk konsult med i alla delar av renoveringen för att säkerställa att varje detalj överensstämmer med originalet. Resultatet är en toppmodern konferensanläggning som andas sent 1800–tal med en fantastisk miljö både in- och utvändigt.

Säteriet har också anpassats till att möta de speciella krav som vissa grupper ställer. Fönstren är avlyssningsskyddade, det finns privat entré och egen personal.

– Steningevik är idag ensam om att med Säteriet erbjuda en produkt så nära Arlanda för grupper som vill vara helt avskilda. Vi ser fram emot att få välkomna både fler gäster men också andra typer av grupper som inte kunnat vara på Steningevik tidigare, exempelvis ledningsgrupper och grupper som arbetar med förvärv, för vilka avskildhet tillsammans med närhet till Arlanda är viktiga faktorer för sina möten.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.