Stockholms häftigaste hotell - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Stockholms häftigaste hotell

Stockholms häftigaste hotell

Kvarteren kring Vasagatan är några av Stockholms mest expansiva och spännande områden, med centralt läge och många pågående projekt. Här kommer stans nya stora hotell - Scandic Stockholm – att byggas. Hotellet blir ett flaggskepp med drygt 400 rum, möteslokaler, restaurang och en stor hotellbar/lounge öppen för alla.

21 oktober 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

– Scandic Stockholm blir en ny spännande mötesplats i Stockholm och ett inbjudande vardagsrum för både resenärer och stockholmarna själva. Hotellet får en unik identitet, gatulivets myller flyttar in och besjälar miljön med konst och design, samtidigt som gästen hamnar mitt i handlingen och helt plötsligt kan finna sig omringad av nyfikna paparazzis! I och med detta befäster vi vår starka position i Stockholm ytterligare, och jag är mycket stolt över att Scandic nu skapar Stockholms mest inspirerande hotell, berättar Frank Fiskers, VD och koncernchef på Scandic.

Det nya hotellet byggs på klassisk mark. Vasagatan fick sitt namn vid Stockholms stora namnrevision 1885, och huset är 130 år gammalt. Scandic Stockholm får sin egen story, design och identitet utifrån den speciella och inspirerande omgivningen.
– Scandic har en förmåga att skapa affärer även i tuffa tider. Det här blir ett stort hotell mitt i ett av Stockholms expansiva områden, och jag är övertygad om att vår nya hyresgäst kommer att driva och utveckla hotellet till sin fulla potential, säger Markus Pfister, fastighetschef hos Diligentia, som nu tecknat ett 20-årigt hyresavtal med Scandic.

Scandic Stockholm byggs i korsningen Kungsgatan/Vasagatan och får drygt 400 rum, gym, konferensutrymmen, restaurang och bar. Byggnationen har redan börjat och hotellet beräknas öppna hösten 2011. Scandic har nu 19 hotell med cirka 4500 rum i drift och under utveckling i Stockholm och är huvudstadens tyngsta hotelloperatör. Senare i år lanseras Scandic Stockholms unika story och innehåll och fler spännande detaljer avslöjas.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.