Stockholms långsammaste lunch - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Stockholms långsammaste lunch

Stockholms långsammaste lunch

Långt från stressiga halvtimmas matpauser öppnar nu italienska Caina på Nobis Hotel upp för en lunchupplevelse utöver det vanliga. Här skall gästerna kunna njuta av en rad klassiska rätter i lugn och ro - precis som i Italien. Från exklusiva antipastibuffén till traditionella varmrätter och det lilla söta som avslutning. Och för den som önskar finns såväl vin som aperitiver i mindre glas.

24 augusti 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

– Hit kommer man lite extra hungrig och med lite extra tid, säger Malin Portnoff Jellby, restaurangchef. Lunchen är ju något speciellt i Italien, en höjdpunkt på dagen som man gärna ger lite ytterligare utrymme och det vill vi återskapa här på Caina. Dessutom vill vi erbjuda lite festligare dryckesalternativ, fast kanske i en mer svensk ”lagom-tappning”, med både viner och dry martinis i halvstorlekar.

Caina är en pånyttfödelse av familjen Catenaccis klassiska restaurang med samma namn på Folkungagatan på Södermalm i Stockholm från början av 1980-talet. Här serveras klassisk italiensk mat och delikatesser byggda på förstklassiga råvaror i säsong, med en vinlista som huvudsakligen består av italienska viner. Menyn och vinlistan varieras under året och inriktar sig på olika italienska distrikt under olika tider av året. Köksmästare är Luciano Aru, med rötter i såväl Sardinien som i Piemonte och med en lång bakgrund inom Nobisgruppen. Luciano står för det kulinariska konceptet i samarbete med Nobisgruppens gastronomiske chef Stefano Catenacci.

– Caina är en modern men traditionell italiensk restaurang - traditionell i den bemärkelsen att vi serverar italienska rätter så som de serveras i Italien, inte i de tolkningar man får på många andra håll och som inte har med Italien att göra, säger Stefano Catenacci. Vår meny baseras på vilka riktigt bra råvaror vi har tillgång till i säsongen, med ganska få men riktigt bra alternativ för varje del av måltiden. Jag tror på en liten men riktigt utsökt meny, med bara högsta klassens ingredienser, som man byter ofta.

Cainas nya affärslunch är en autentisk italiensk upplevelse med en exklusiv antipasti misti-buffé, valfri fisk-, kött- eller pastarätt till huvudrätt, kaffe och en liten italiensk frestelse till efterrätt. Det finns även möjlighet att beställa enstaka rätter från à la carte-meny eller bara njuta av antipasti-buffén.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.