Stockholms största eventhall invigd - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Stockholms största eventhall invigd

Stockholms största eventhall invigd

I förra veckan klipptes bandet till Stockholmsmässans nya E-hall, en 10 000 kvadratmeter stor lokal specialbyggd för fester, mingel, möten och event.

4 mars 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

Många har tyckt att Stockholm hittills har saknat en riktigt rejäl eventlokal. Visst har det gått att ordna stora fester, men den som velat arrangera sittande middag med underhållning och dans för 5 000 – 6 000 gäster har inte haft mycket att välja på.
Men nu är väntan över. Med fräscha designelement, genomtänkt ljussättning, stora glaspartier och ett toppmodernt kök står hallen nu redo att ta emot företag, organisationer och myndigheter som vill göra något extra av sina evenemang. Och självklart gjordes invigningen i form av ett ordentligt party med ett stort antal specialinbjudna gäster.

- Alla vet att Stockholmsmässan är en ledande mässanläggning, och många känner oss också som konferens- och kongresscenter. Att vi också är en professionell eventlokal är inte lika väl känt, och därför valde vi att inviga den nya hallen med en fest som vi hoppas att deltagarna kommer att minnas många år framöver, säger Stockholmsmässans vd Patric Sjöberg, som förrättade invigningen tillsammans med ordförande Sten Nordin och vice ordförande Peter Egardt.
- Det känns helt fantastiskt att den här hallen, som började projekteras för drygt två år sedan, nu är klar. Nu har vi nästan 70 000 kvadratmeter hallyta att använda för utställningar, möten, konferenser och stora kongresser, och helt nya möjligheter att ta emot flera arrangemang på en och samma gång, säger Patric Sjöberg.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.