Stockholmsmedlem till Sweden Hotels - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Stockholmsmedlem till Sweden Hotels

Stockholmsmedlem till Sweden Hotels

Sweden Hotels välkomnar nu sitt första medlemshotell i Stockholm. Det är anrika Hotell Zinkensdamm på Södermalm som valt att bli medlemmar i hotellkedjan. Ett hotell i huvudstaden har länge varit efterfrågat bland stamgästklubbens medlemmar och inte minst bland kedjans 40-tal medlemshotell.

1 november 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Sedan den 17 oktober vajar Sweden Hotels varumärke återigen i Stockholms innerstad. Hotell Zinkensdamm är en efterlängtad ny medlem i Sweden Hotels, som länge saknat en närvaro i den viktiga Stockholmsregionen.

Hotell Zinkensdamm är ett personligt affärshotell med ett unikt läge på Södermalm – centralt bland pubar, restauranger, shopping och kultur men ändå lugnt och grönt med stora parker och promenadstråk nära inpå. Hotellet har ett 90-tal rum, goda konferensmöjligheter, restaurang, café och bar. Sommartid lockar utomhusserveringen. Hotell Zinkensdamm är stjärnklassade 3-stjärnigt superior.
– Sweden Hotels är ett bra och välkänt varumärke som vi är glada att förknippa vårt hotell med, säger Helene Beer, VD på Hotell Zinkensdamm. Dessutom har kedjan ett starkt stamgästprogram. Vi tilltalades också av att konceptet är enkelt och flexibelt, inte lika hårt styrt som hos många andra hotellkedjor.

Hotellkedjan Sweden Hotels har vuxit med sex hotell hittills i år, och ytterligare minst fyra hotell är klara för medlemskap under de närmaste månaderna. Numera kan affärshotellskedjan också räkna in slott och herrgårdar i sitt utbud.
– Äntligen! Vi är fantastiskt glada över att få välkomna Hotell Zinkensdamm till Sweden Hotels”, säger Eva Palmgren på Sweden Hotels. Vi har lyckats mycket väl med hotellrekryteringen i år, och när vi nu kan erbjuda personliga och unika hotell i alla storstadsregioner är jag övertygad om att antalet medlemshotell kommer att öka rejält framöver.

Den 1 november välkomnar hotellkedjan dessutom två Göteborgshotell till kedjan.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.