Storsjön - för ökad tillväxt - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Storsjön - för ökad tillväxt

Storsjön - för ökad tillväxt

Storsjöbygden är en turisttrakt men för att tillgängliggöra utbudet krävs en samordnande funktion som driver utvecklingen framåt. Därför ligger nu projekt Destination Storsjön i startgroparna på Jämtland Härjedalen Turism, JHT.

20 mars 2012, uppdaterad: 28 maj 2013

Syftet är att etablera en gemensam organisation för Storsjöbygden och skapa tillväxt för turismnäringen i regionen. En förstudie visade på en vilja att investera i en gemensam organisation. Därför startade projekt Destination Storsjön – som ska skapa en gemensam lösning för att utveckla bygden. Genom samverkan ska ett utbud som är attraktivt och lättåtkomligt för våra gäster erbjudas.

– Genom att synliggöra de fantastiska upplevelserna kring Storsjön kan vi locka nya besökare men även få de som upptäckt bygden att stanna längre. Med höjdare som Hoverberget, Moose Garden, Tivars Gård och Arvemuseet kan vi skapa ett område med stor attraktionskraft, säger Nina Andersson, projektledare Destination Storsjön.

Ett ökat antal lockelser ökar affärsnyttan för företagarna i området. Detta leder till en ekonomisk utveckling för området.

– Det ska bli spännande att se hur företagen runt Storsjön kan växa genom att skapa nätverk kring det gemensamma varumärket Storsjön, avslutar Nina Andersson.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.