Strömma expanderar - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Strömma expanderar

Strömma expanderar

Strömma Turism & Sjöfart AB har förvärvat Helsinki Expert Oy av Stiftelsen för Helsingfors turism.

16 januari 2012, uppdaterad: 28 maj 2013

Helsinki Expert Oy, som blir ett dotterbolag i Strömmagruppen, producerar, säljer och marknadsför turist- och fritidsrelaterade tjänster i Helsingfors. Strömmagruppen bedriver omfattande rundtursverksamhet med båtar och bussar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Helsingfors. Helsinki Experts Oy tjänster kommer att införas i Strömmagruppens nordiska bokningssystem, vilket märkbart förstärker synligheten och åtkomligheten av resetjänsterna i Helsingfors.

Strömmakoncernen har under många år satsat på en effektiv marknadsföring av sina tjänster och utvecklingen av online marknadsföring. Förvärvet av Helsinki Expert ökar utbudet av tjänster, förbättrar kostnadseffektiviteten inom försäljningen och marknadsföringen samt förstärker koncernens position i hela Östersjöområdet. Helsingfors visibilitet och utbudet av turismtjänster förbättras betydligt genom utnyttjandet av Strömmakoncernens nordiska bokningssystem.

I Helsingfors finns Strömma representerat genom varumärkena Helsinki Sightseeing, Sunlines, Open Top Tours och City Sightseeing.
– Vi är övertygade att turismen i Helsingfors kommer att utvecklas ytterligare och att vi får se ett rikare utbud av rundturer och aktiviteter med Strömmagruppens närvaro. Helsinki Expert är ett mycket välskött företag och tillsammans med Strömma Helsinki Oy kommer vi att kunna marknadsföra staden ännu bättre, säger Strömmagruppens vd Jan Larsén.

Helsinki Expert Oy är ett finländskt bolag med långa anor inom resebranschen. Bolaget inledde sin verksamhet som Helsingfors Turistförening för över 70 år sedan. Ett flertal aktiviteter för främjandet av turismen bolagiserades år 2005, varefter ägaren blev den av föreningen grundade Stiftelsen för Helsingfors turism. Företagets huvudprodukter är Helsingforskortet, stadsguiden Helsinki This Week och diverse rundturer.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.