STS Alpresors nya vinterprogram störst genom tiderna - | Konferensvärlden
Mötesnytt > STS Alpresors nya vinterprogram störst genom tiderna

STS Alpresors nya vinterprogram störst genom tiderna

– Bland nyheterna märks St Anton – orten där den moderna skidåkningen föddes

27 augusti 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

STS Alpresor hade förra året över 42 000 gäster. Årets program är det mest omfattande som presenterats och har kryddats med flera nya erbjudanden. Till vinterns säsong lanseras exempelvis orten St Anton och nyheter som gratis skidhyra för barnen i Bad Gastein.

Vinterprogrammet för säsongen 2009/2010 är det största någonsin och den helt färska katalogen innehåller flera intressanta nyheter. STS Alpresor kommer exempelvis att ge sina gäster full prisgaranti, oavsett förändringar i bränslekostnader eller valuta. Dessutom har man satsat på att ge resenärerna mer under Alpresan i vinter.

– En trend inom skidresor är att svenskarna vill ha en total upplevelse snarare än enbart skidåkning, säger Peter Johnson, VD på STS Alpresor. Det kan handla om ett genuint eller lyxigt hotell och framförallt om mat- och vinupplevelser. Trenden under sommaren har varit att ”all inclusive-resor” blivit allt mer populära eftersom man ser exakt vad resan kostar. Den trenden tror vi på även i vinter och därför har vi bland annat satsat på att utöka våra Specialpaket som nu inkluderar både halvpension och liftkort. På Hotel Salzburger Hof inkluderas till och med helpension i resans pris.

I Bad Gastein och Hotel Salzburger Hof har även skidtillverkaren Atomic upprättat sitt officiella testcenter under vintern där gästerna kan prova de senaste skidmodellerna helt gratis. Bland andra nyheter märks flera nya familjerabatter samt inte minst den nya orten St Anton, som är medlem i exklusiva ”Best of the Alps”.

– St Anton är en klassisk skidort och ett riktigt offpist-paradis så det är verkligen roligt att kunna erbjuda Nordens skidfantaster att åka hit, säger Peter Johnson. I St Anton anordnar vi också offpist-kurser i fyra olika nivåer så att alla ska kunna prova på att kasta sig ut i pudersnön. En annan nyhet som är värd att nämna är offpist-turerna på Schareck som utgår från Bad Gastein. Offpist på Schareck är en upplevelse där deltagarna får åka hela 1 600 fallhöjdsmeter av totalt orörd pudersnö.

Årets program erbjuder olika temaveckor som till exempel Superski World Cup Weeks där en skidsafari i fem liftsystem kombineras med världscuptävlingar som Schladmings nattslalom eller Flachaus Nightrace. Förra årets succé First Track finns i år också på fler orter. STS Alpresors gäster får då de nypistade backarna för sig själva under en timme innan liftarna öppnar för allmänheten. I vinter finns First Track i Obertauern, Saas Fee, Zermatt, Chamonix, Champoluc och Verbier.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.