Stureplans dolda oas öppnar för säsongen - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Stureplans dolda oas öppnar för säsongen

Stureplans dolda oas öppnar för säsongen

På fredag 13 maj öppnar Scandic Anglais champagneterrass upp för säsongen. På sjunde våningen i hotellet ligger en gömd pärla mitt på Stureplan. Med utsikt över Humlegårdens grönska och Kungliga Biblioteket, blir terrassen under sommarmånaderna ett av Stockholms skönaste barhäng.

11 maj 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Det gäller att vara tidigt ute om man vill avnjuta en After Work på den intima terrassen. Mitt på Stureplan på sjunde våningen på Scandic Anglais kan man redan i helgen njuta av champagne, vårmeny, skön musik och den vackra utsikten över Humlegården. I år har terrassen genomgått en ansiktslyftning med bland annat nya, sköna soffor.

Terrassen kommer att hålla öppet måndag till lördag mellan klockan 17.00 och 23.00 och hotellet kommer att ha en DJ som spelar varje kväll.

Under öppningshelgen kommer även en utställning med konst från gänget i TV4’s succéproduktion ”Så mycket bättre” att ställas ut i nära anslutning till terrassen. Konsten, som finns till försäljning, är resultatet av deras uppdrag i TV-serien att måla av varandra. Samarbetet sker tillsammans med FoKo vilka önskar erbjuda konst i ett bredare format till allmänheten och genom att presentera nya konstnärer. Den 16 maj flyttar utställningen ner till hotellets lobby där den pågår till den 10 juni.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.