Stureplansgruppen öppnar Wagamama i Stockholm - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Stureplansgruppen öppnar Wagamama i Stockholm

Stureplansgruppen öppnar Wagamama i Stockholm

Det internationellt välkända restaurangkonceptet Wagamama kommer nu till Stockholm och Waterfront Building. Den asiatiska kedjan har fler än 100 restauranger i 16 länder runt om i världen och nu får äntligen den svenska marknaden sin första Wagamama-krog.

6 september 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

– Wagamama är ett oerhört starkt varumärke och vi är väldigt stolta och glada att få ta det internationella konceptet till Sverige och Stockholm, säger Stephanie af Klercker, marknadschef på Stureplansgruppen. Nu får alla som attraheras av det asiatiska köket äntligen en riktigt bra restaurang. Wagamama serverar god och näringsriktig mat i en elegant, men avslappnad atmosfär. Det är enkelt, smidigt, snyggt och med en vänlig service, fortsätter hon.

Den första Wagamama restaurangen öppnades redan 1992 i Bloomsbury. I år blev Wagamama för femte året i rad framröstad till Londons populäraste restaurang i ”the Zagat Award”.

Wagamama i Waterfront Building öppnar i oktober 2010 och kommer att inredas på karaktäristiskt Wagamama-vis inspirerad av japanska nudelbarer med långbänkar och öppet kök. Restaurangen kommer ha ca 130 platser och ha öppet för både lunch och middag. Genom möjligheten att beställa take away över nätet, kommer det även att gå väldigt smidigt att ta hem mat från Wagamama.

– Vi tror att detta är ett koncept som kommer vara väldigt uppskattat av stockholmarna, då det är så väl genomarbetat med den vällagade goda asiatiska maten men framför allt för att det är prisvärt och det går snabbt och smidigt, något som vi tror kommer att uppskattas i och med läget i Stockholms nya finansdistrikt avslutar Stephanie af Klercker.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.