Succé på Mötestorget i Stockholm 5 april! - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Succé på Mötestorget i Stockholm 5 april!

Succé på Mötestorget i Stockholm 5 april!

KonferensVärlden och Event & Expo arrangerade igår för andra året Mötestorget i Kulturhuset, i år i samarbete med talarförmedlingen Skillspartner.
– Vi förväntade oss en succé och så blev det! säger nöjda projektledaren Malin Svensson.

6 april 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Endagseventet Mötestorget gick igår av stapeln på Kulturhuset i centrala Stockholm, med 35 utställare från mötesbranschen. När mässan öppnade klockan 8.30 fanns redan många besökare på plats för att träffa representanter från konferensanläggningar och eventföretag.
– Både besökare och utställare uppskattar att Mötestorget är så centralt beläget och enkelt att ta sig till. Det verkar vara ett vinnande koncept, säger Mötestorgets projektledare Malin Svensson.

Röster från utställarnaLena Paues och Anna Blänning från Essinge Konferenscenter var väldigt nöjda med besökarna under dagen.
– Det är bra tryck och mycket folk. Det är en väldigt uppsluppen stämning här, säger Lena.
Håkan Holstein från Aronsborg stod och bjöd på läcker choklad, och sa att besökarna verkade väldigt nöjda med både upplägget och lokalens centrala läge.
– Jag tror att man som besökare har andra förväntningar på en stor mässa. Kommer man hit förväntar man sig att hitta guldkornen.
Annica Thörnvall, Dragana Hoffsten och Martina Kulenius från Stockholm Globe Arenas var med som utställare för första gången, och lyfte fram fördelen med det centrala läget och det lilla formatet i montrarna även för utställarna själva. Daniel Risman och Ballongprinsessan som representerade Artisttorget skapade en hel del kontakter.
– Här är intimt och mysigt. Det centrala läget är bra eftersom det gör att människor som annars inte har tid har möjlighet att smita hit en stund, säger Daniel.
Mimmi Dahlström på Äventyrens Ö ställde ut även förra året, och fick då många värdefulla kontakter.
– Idag har vi varit i kontakt med nya kunder och har fått flera konkreta förfrågningar. Jag tycker att det är mycket bättre med en liten mässa än en stor, där besökarna kan uppfatta sig som villebråd.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.