Susanne Lindqvist blir ny vd för 7A - | Konferensvärlden
Susanne Lindqvist (vänster) blir ny vd för 7A och Louise Hellman Strand (höger) blir ny vice vd.
Mötesnytt > Susanne Lindqvist blir ny vd för 7A

Susanne Lindqvist blir ny vd för 7A

På nya platser Susanne Lindqvist tillträder som ny vd för 7A med start den 1 september 2022. Hon lämnar sin roll som CFO på 7A som hon haft sedan april 2021. Susanne Lindqvist efterträder nuvarande vd Fredrik Hultman, som tillsammans med vice vd Bo Fuglsang är grundare av bolaget. De kommer fortfarande att vara involverade i 7A genom styrelsen, olika utvecklingsprojekt och inte minst som ägare.

22 augusti 2022,

”Efter mer än 15 år som ägare och ledare av 7A är det dags för oss att lämna över. Det har varit en fantastisk resa. Utan alla otroliga medarbetare och gäster som varit med oss genom åren hade det inte varit möjligt att ta bolaget så här långt. Nu ska det bli väldigt kul att få se bolaget fortsätta växa, lite från utsidan, på den grund som skapats. Vi tillsammans med styrelsen ser att Susanne har rätt erfarenhet, kompetens och personlighet för att fortsätta driva 7A’s utveckling framåt”, säger Fredrik Hultman och Bo Fuglsang.

Styrelseordförande Ulf Mattsson kommenterar också rekryteringen.

”Vi är jätteglada att Susanne accepterat erbjudandet att ta över ledarskapet. Jag ser det som en stor styrka att vi har en internkandidat som känner 7A’s fina företagskultur.”

Susanne Lindqvist har innan 7A arbetat som CFO i det noterade konsultbolaget Transcendent Group AB, och innan dess inom EY som både revisor och konsult. Hon har en magisterexamen i ekonomi från Stockholms universitet.

”Det känns superspännande att få anta rollen som vd för 7A och tillsammans med alla andra fantastiska kollegor få fortsätta bygga och utveckla detta bolag. Jag är glad, inspirerad och ödmjuk inför uppdraget att leda bolaget på den fortsatta resan. Jag är också övertygad om att vi har en position och ett erbjudande som vi kan utveckla positivt framöver.”

Vid sin sida kommer Susanne Lindqvist att ha Louise Hellman Strand som ny vice vd, hon efterträder Bo Fuglsang. Louise Hellman Strand har lång erfarenhet från branschen och har arbetat inom 7A i över tio år. Hon har en examen som marknadsekonom DIHM diplomerad vid IHM.

”Jag känner mig oerhört inspirerad och glad att få ta mig an den här rollen. Efter många år som medarbetare på 7A vet jag vilken otrolig potential som finns i bolaget. Vi är inne i en väldigt spännande utvecklingsfas med många möjligheter framåt och jag ser fram emot att vara en del av företagets fortsatta resa."

Läs mer om 7A's anläggningar på Konferensguiden.se och boka din nästa konferens här. 

Taggar/Etiketter
7A  Citynära  Konferens  Stockholm  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.