Svensk vinnare i Copper Skillet - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Svensk vinnare i Copper Skillet

Svensk vinnare i Copper Skillet

Kocktävlingen startade för nio år sedan och kockarna har endast 30 minuter på sig att laga en konferensrätt utifrån exakt samma råvaror, vilka är hemliga intill 15 minuter innan start. I år togs segern hem av vår svenske kock Johan Heibert.

30 mars 2012, uppdaterad: 28 maj 2013

– Jag blev lite förvånad när vi fick veta råvarorna. Bland de tre huvudingredienserna som man måste använda minst två av, fanns varken kött eller fisk, utan tofu, quinoa och lokal cheddarost, säger Johan Heibert.

Johan kom till Villa Brevik för två år sedan med ambition att förnya matupplevelsen med det Cape Malay-inspirerande kök man har idag. Han är utbildad på Grythyttan och har jobbat som köksmästare på Rosendahls Värdshus. Villa Brevik har tidigare kvalificerat sig till världsfinalen två gånger med Tommy Eriksson.

– Tävlingen i USA är väldigt proffsigt genomfört. Jag var nöjd med mitt bidrag och blev oerhört stolt när domarna annonserade att jag vunnit, berättar Johan.

– Vi har i många år satsat på Copper Skillet här i Sverige och tävlingen är nu etablerad bland de svenska mötesanläggningarna. Den svenska måltidsupplevelsen håller en hög klass som även går hem internationellt, säger IACC Swedens ordförande Lotta Boman.



Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.