Svenska Möten förstärker sin portfölj med Barkarby Gård Fest & Konferens - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Svenska Möten förstärker sin portfölj med Barkarby Gård Fest & Konferens

Svenska Möten förstärker sin portfölj med Barkarby Gård Fest & Konferens

– Vi bygger kontinuerligt vidare på vår portfölj och kompletterar nu vårt utbud i Stockholm. Vår långsiktiga strategi är att skapa ett slagkraftig totalerbjudande med bred geografisk täckning av mötesplatser för alla behov som finns i målgruppen, säger Johan Fägerblad, VD på Svenska Möten. Barkarby Gård Fest & Konferens ligger centralt och citynära och stärker vår närvaro i Storstockholm.

18 november 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

Barkarby Gård Fest & Konferens ligger i Järfälla med omedelbar närhet till centrala Stockholm. Anläggningen ligger inbäddad i en vacker parkmiljö med anor från 1500-talet och ägarna har nyligen investerat i nya konferenslokaler med modern teknik. Under 2008 återskapades även den ursprungliga gårdsmiljön vid Barkarby Torg. Nybyggda Stallet, med kapacitet för 250 personer, bildar tillsammans med Värdshuset Lasse Maja och festlokalen Tingshuset det nya Barkarby Gård Fest & Konferens. Anläggningen ingår i Welcomegruppen som ägs av Claes och Catharina Roos. I gruppen ingår även Riddersviks Gård och utbildningsföretaget Co-Drivers.

– Vi är mycket nöjda över att ha blivit utvalda av Svenska Möten. Vi kommer att få stor glädje av Svenska Möten, både som marknads- och försäljningsorganisation, och vi uppskattar speciellt de gemensamma marknadsaktiviteterna samt den kvalitets- och miljöinriktning som Svenska Möten står för, säger Claes Roos, VD och ägare av Barkarby Gård Fest & Konferens. Vi blev själva Svanenmärkta i maj 2009.

– Barkarby Gård Fest & Konferens ingår i Welcomegruppen där bland annat Riddersviks Gård ingår. Riddersvik är sedan tidigare medlemmar i Svenska Möten och det är naturligtvis en stor anledning till medlemskapet för Barkarby Gård Fest & Konferens. Vi är mycket nöjda med samarbetet med Svenska Möten, avslutar Catharina Roos, vice VD och ägare av Barkarby Gård Fest & Konferens.

– Barkarby Gård Fest & Konferens stärker vårt utbud i Stockholms närförorter och vi är stolta och glada över att kunna erbjuda anläggningen till våra kunder, avslutar Johan Fägerblad, VD på Svenska Möten.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.