Svenska Möten förstärker sitt erbjudande i södra Sverige - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Svenska Möten förstärker sitt erbjudande i södra Sverige

Svenska Möten förstärker sitt erbjudande i södra Sverige

Svenska Möten, Sveriges ledande aktör inom mötesbranschen, förstärker sitt erbjudande i södra Sverige med Dannegården i Trelleborg samt Ekebacken Hotell & Konferens i Markaryd.

21 oktober 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

– Vi bygger kontinuerligt vidare på vår portfölj och kompletterar nu vårt utbud i södra Sverige och Skåne. Vår långsiktiga strategi är att skapa ett slagkraftig totalerbjudande med bred geografisk täckning av mötesplatser för alla behov som finns i målgruppen, säger Johan Fägerblad, vd på Svenska Möten.

Svenska Möten är ledande i den svenska mötesindustrin och har idag över 100 av de främsta mötesanläggningarna i sin produktportfölj. Alla medlemsanläggningar är utvalda för att de kan erbjuda de bästa förutsättningarna för möten och konferenser.

DannegårdenDannegården är ett cityhotell beläget mitt i centrala Trelleborg. Hotellet är inrymt i en patriciervilla och har väl utbyggda konferensmöjligheter. Samarbetet med DUX garanterar Sveriges bästa sovkomfort.
– För oss är ett medlemskap i Svenska Möten en självklarhet för att nå konferensmarknaden i Sverige. Jag har tidigare arbetat som vd på två av Svenska Mötens anläggningar, Lejondals Slott i Bro och Skebo Herrgård i Roslagen, och då fick jag en god inblick i hur professionellt Svenska Möten fungerar, och vilka enorma fördelar det ger, både för konferensbokare och för de medverkande anläggningarna, säger Lars Georgsson, VD och ägare till Dannegården.

Ekebacken Hotell & KonferensEkebacken Hotell & Konferens ligger på gränsen mellan Småland och Skåne. Anläggningen ligger i ett lugnt och vackert natur- och kulturminnesmärkt område och har en mångårig tradition av hotell- och konferensverksamhet.
– Vi är mycket nöjda över att ha blivit utvalda av Svenska Möten. Vi kommer att få stor glädje av Svenska Möten, både som marknads- och försäljningsorganisation, och vi uppskattar speciellt de gemensamma marknadsaktiviteterna samt den kvalitets- och miljöinriktning som Svenska Möten står för, säger Eva Nicklasson, Hotellchef på Ekebacken Hotell & Konferens.
– Båda anläggningarna stärker vårt utbud och vi är stolta och glada över att kunna erbjuda dem till våra kunder, avslutar Johan Fägerblad, vd på Svenska Möten.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.