Svenska Möten förstärker sitt erbjudande i södra Sverige - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Svenska Möten förstärker sitt erbjudande i södra Sverige

Svenska Möten förstärker sitt erbjudande i södra Sverige

Svenska Möten, Sveriges ledande aktör inom mötesbranschen, förstärker sitt erbjudande i södra Sverige med Dannegården i Trelleborg samt Ekebacken Hotell & Konferens i Markaryd.

21 oktober 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

– Vi bygger kontinuerligt vidare på vår portfölj och kompletterar nu vårt utbud i södra Sverige och Skåne. Vår långsiktiga strategi är att skapa ett slagkraftig totalerbjudande med bred geografisk täckning av mötesplatser för alla behov som finns i målgruppen, säger Johan Fägerblad, vd på Svenska Möten.

Svenska Möten är ledande i den svenska mötesindustrin och har idag över 100 av de främsta mötesanläggningarna i sin produktportfölj. Alla medlemsanläggningar är utvalda för att de kan erbjuda de bästa förutsättningarna för möten och konferenser.

DannegårdenDannegården är ett cityhotell beläget mitt i centrala Trelleborg. Hotellet är inrymt i en patriciervilla och har väl utbyggda konferensmöjligheter. Samarbetet med DUX garanterar Sveriges bästa sovkomfort.
– För oss är ett medlemskap i Svenska Möten en självklarhet för att nå konferensmarknaden i Sverige. Jag har tidigare arbetat som vd på två av Svenska Mötens anläggningar, Lejondals Slott i Bro och Skebo Herrgård i Roslagen, och då fick jag en god inblick i hur professionellt Svenska Möten fungerar, och vilka enorma fördelar det ger, både för konferensbokare och för de medverkande anläggningarna, säger Lars Georgsson, VD och ägare till Dannegården.

Ekebacken Hotell & KonferensEkebacken Hotell & Konferens ligger på gränsen mellan Småland och Skåne. Anläggningen ligger i ett lugnt och vackert natur- och kulturminnesmärkt område och har en mångårig tradition av hotell- och konferensverksamhet.
– Vi är mycket nöjda över att ha blivit utvalda av Svenska Möten. Vi kommer att få stor glädje av Svenska Möten, både som marknads- och försäljningsorganisation, och vi uppskattar speciellt de gemensamma marknadsaktiviteterna samt den kvalitets- och miljöinriktning som Svenska Möten står för, säger Eva Nicklasson, Hotellchef på Ekebacken Hotell & Konferens.
– Båda anläggningarna stärker vårt utbud och vi är stolta och glada över att kunna erbjuda dem till våra kunder, avslutar Johan Fägerblad, vd på Svenska Möten.Sök igen

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »

Få vårt nyhetsbrev

1
Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Kickoff | Lindau artist & talare | Svensk Mötesdesign | HotellBoka | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.