Svenska Möten satsar på dagskonferens i Stockholm ? - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Svenska Möten satsar på dagskonferens i Stockholm ?

Svenska Möten satsar på dagskonferens i Stockholm ?

Svenska Möten förstärker på innovativ mark med två nya anläggningar för dagskonferens i Stockholm. Nordic Forum i Kista och Näringslivets hus i city. Båda ingår i Sabis/Sjönära Möten som nu har fem medlemsanläggningar.

28 oktober 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

– Våra hotell har varit med länge i Svenska Möten. Det var självklart att även våra dagskonferensanläggningar ska vara med i den bokningsorganisationen. Svenska Möten har en unik ställning inom svensk mötesnäring och har många bra kunder, säger Micael Eriksson, vd för hotellkedjan Sjönära Möten.

Tidseffektiva möten blir allt viktigare och när tiden är knapp blir det allt populärare att välja så kallade dagkonferenser. Nu förstärker Svenska Möten med två dagskonferensanläggningar i Stockholm. Nordic Forum, Svenska Mötens första medlemsanläggning i Kista, och Näringslivets hus. De två ingår i Sabis/Sjönära Möten vilket gör att gruppen nu har fem medlemsanläggningar i Svenska Möten. Förutom de två nytillkomna ingår sedan tidigare Smådalarö Gård, Krusenbergs Herrgård och Fågelbro hus.
– Det känns väldigt bra att alla våra anläggningar nu är medlemmar i Svenska Möten, säger Madeleine Brehmer, vice vd i Sabis och styrelseordförande i Sjönära möten.??
– Genom ett medlemskap i Svenska Möten för våra två anläggningar Nordic Forum och Näringslivets Hus skapar vi bra möjligheter för Sabis för nya kontakter i mötesbranschen, nätverk för våra anställda och nya affärer via Svenska Mötens säljorganisation, säger Anders Bubb, affärsområdeschef Sabis Restauranger.

Svenska Möten förstärker samtidigt sin portfölj med ytterligare två nya medlemmar, den första medlemsanläggningen på Gotland, Wisby strand, samt Nääs Fabriker i Göteborg.
– Vi välkomnar fyra starka och högkvalitativa medlemmar till Svenska Möten som ger oss både en ökad bredd och nya spetskompetenser i vår portfölj, avslutar Johan Fägerblad, vd Svenska Möten.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.