Sveriges bästa restauranger korade - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Sveriges bästa restauranger korade

Sveriges bästa restauranger korade

Vinnarna i White Guide 2012 presenterades i Vinterträdgården på Grand Hôtel i Stockholm. På galan korades årets bästa restauranger i olika kategorier. White Guide har bedömt runt 800 restauranger och 90 barer i år – av dessa presenteras 472 restauranger och 37 barer i årets upplaga av White Guide.

6 mars 2012, uppdaterad: 28 maj 2013

Årets utnämningar låg till största delen i Stockholm. Bästa restaurang är Frantzén/Lindeberg. Årets Matupplevelse finns på nyöppnade restaurangen Ekstedt. Årets Bar heter Marie Laveau/Little Quarter.

– Den svenska gastronomin växer så det knakar, aldrig tidigare har vi upplevt ett sådant intresse för mat och restaurangliv. När toppskiktet blir bättre följer alla andra efter, förklarar Mikael Mölstad, vd på White Guide.

– Svensk gastronomi fortsätter att skörda framgångar, också internationellt. Jag vågar påstå att Sverige är en av världens tio främsta gastroscener idag. Regeringens satsning på Matlandet Sverige ger utdelning, säger Lars Peder Hedberg, ordförande i den nordiska panelen i World’s 50 Best Restaurants.

– Passionen för mat och vin delas av proffsen med allt fler krogbesökare som vill njuta av livets goda i dess absolut bästa bemärkelse. White Guide är i särklass den ledande krogbibeln och kompletteras nu med White Magazine – en ny mattidning som skall spegla den gastronomiska frontlinjen i Sverige.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.