Sveriges realitysåpa i fjällmiljö – säsong 2 - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Sveriges realitysåpa i fjällmiljö – säsong 2

Sveriges realitysåpa i fjällmiljö – säsong 2

Det är dags för c/o Stöten säsong två – Sveriges enda realitysåpa i fjällmiljö. Nytt för i år är samarbetet med våra allra största bloggare från Finest.se. Följ det sprakande mötet mellan Stureplan och Dalarna.
– Det kommer att bli en fullspäckad och spännande vinter, säger Nathalie Bemerholt, c/o Stötens nya redaktör.

6 december 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

Förra vintern lanserade skidorten Stöten i Sälen Sveriges första realitysåpa i fjällmiljö, kallad c/o Stöten. På c/o Stöten fick skidanläggningens 200 anställda blogga om sina liv och sin vardag. Det blev allt från de snyggaste hoppen och bästa åken, till tidiga morgnar, kärlek, skratt och gråt.

Med c/o Stöten blev Stöten i Sälen Sveriges första stora företag att låta alla sina anställda blogga - på arbetstid!

Satsningen blev succé. Stöten blev en mer öppen, spännande och rolig arbetsplats samtidigt som skidanläggningens gäster fick en inblick i hur det är i Stöten. Vd för Stöten i Sälen, Jens P Stenseth, är förundrad över effekten.
– c/o Stöten har gjort alla som jobbar i Stöten bättre informerade om vad som sker på jobbet. Behovet av att briefa varandra är inte lika stort som tidigare då vi via bloggen får inblick i vad alla gör, säger Jens P Stenseth.

Liksom förra året kickas c/o Stöten igång med att Linda Skugge och Skugge&co åker upp till Stöten i Sälen.
– En blogg är ett perfekt verktyg för att lära känna varandra och skapa en öppnare miljö. Dessutom är det ett perfekt sätt att visa upp Stöten på. Ett win-win koncept, säger Linda Skugge på Skugge&co, Stötens pr-byrå.

Inför säsongen har en ny sociala medier-redaktör tillsatts, Nathalie Bemerholt. Nathalie har läst Business Management på Hyper Island och har den senaste tiden jobbat som webbskribent.
– Det här ska bli grymt kul, det kommer att bli en fullspäckad vinter fylld av överraskningar, säger Nathalie Bemerholt.

Inom kort kommer säsongens alla bloggare att lanseras. Senare i vinter kommer c/o Stöten också att gästas av en rad bloggcelebriteter från Finest.se i Stockholm, en av Sveriges största och snabbast växande nöjessajter.
– Det ska bli riktigt kul att ta Stureplans bloggelit upp till Stöten i Sälen. Det här är ett långsiktigt och nära samarbete. Dessutom älskar jag att åka skidor så jag ser verkligen fram emot att åka upp till Stöten i Sälen och dra igång samarbetet, säger Alexander Erwik som är chefredaktör på Finest.se.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.