Tallink och Silja Line bjuder på en stjärnspäckad och fartfylld höst på Östersjön - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Tallink och Silja Line bjuder på en stjärnspäckad och fartfylld höst på Östersjön

Tallink och Silja Line bjuder på en stjärnspäckad och fartfylld höst på Östersjön

Det slås på stort när Tallink och Silja Line bjuder in till höstens och vinterns evenemang på Östersjön. Fartfyllda specialkryssningar, en kavalkad av populära svenska artister, franska temaveckor med god mat och dryck är några av ingredienserna i höstens utbud.

3 september 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

o Det känns verkligen bra att kunna bjuda på så många olika teman och artister ombord på våra fartyg. Hösten är säsongen att unna sig en minisemester och därför är det viktigt för oss att kunna erbjuda ett varierat utbud av resor, säger Tapani Kauhanen, Marknadsdirektör på Tallink Silja AB.

Tallink och Silja Line bjuder på en diger lista av spännande specialkryssningar som förgyller i höstmörkret. Specialkryssningarna har stor spännvidd och erbjuder något för alla smakriktningar.

Back to the Sixties (4/9). Finska och Svenska band bjuder på de bästa låtarna från härliga 60-talet. Du kan sjunga (14/9) Sveriges största gospelkör under ledning av Gabriel Forss flyttar sin måndags repetition ut på Östersjön. Radio 107, 5 (24/9) bjuder på party med DJ Mario och Star Pilots, Gathania och Waldo´s People. Fiesta Latina (25/9) Party och Grand Final i den nya latinodansen Reggaeton. Danspar från hela Sverige gör upp i Sveriges första Reggaeton SM. Raw Comedy Cruise (1/10) 23 galna timmar till sjöss fyllda med stand-up comedy i världsklass. 30 komiker på fyra olika scener. Sweden Rock (8/10) ett helt dygn fyllt med hårdrock, live, DJ:s och party långt in på småtimmarna. NM i Sommelerie 2009 (17/10). Tävlingen anses som en av de i förnämsta i världen. Ett evenemang öppet för alla vin intresserade som bjuds ett digert program samt tillträde till NM finalen i Sommellerie 2009. Club KAK Cruise (5/11) En het natt på Östersjön för partyglatt Gay-folk. Liveframträdanden och DJ:s bjuder på en oförglömlig natt till sjöss.

Galaxy bjuder på fest och underhållning hela veckan

Östersjöns festligaste fartyg, Galaxy, har underhållning ombord för alla musiksmaker: pop, rock, dansband och olika partyband. En uppsjö av Sveriges populäraste artister gästar båten under hösten såsom Alcazar, Magnus Carlsson, Blossom Tainton, Emilia, Scotts och September för att nämna några.

Måndagskvällarna på Galaxy bjuder på stämningsfull musikalisk underhållning i pianobaren. Under tisdagens hemresa bjuder Anders Eldeman in till musikalisk frågesport eller så är det allsång på Östersjön med kände körledaren Gabriel Forss.

På tisdagar är det Galaxy Swinging Night som gäller med Starlight Little big band. Bland gästsolister märks Eddie Oliva, Meta Roos, Svante Thuresson m.fl.


Onsdagar uppträder några av Sveriges bästa dansband på Galaxy: Scotts, Fernandoz, Jannez och Black Jack för att bara nämna några.

På torsdagar är det varm klubbstämning som gäller ombord. Under tre torsdagar gästar tiomannabandet Cotton Club Galaxy tillsammans med Blossom Tainton och Kayo. Övriga torsdagar är det partyband med gästartister som t.ex. Magnus Carlsson och Nanne Grönvall som höjer stämningen.

Fredagar och lördagar är det galaktiskt party som gäller på Galaxy med härliga partyband och en diger gästlista i form av September, Alcazar, Nordman, Lilie & Susie och många fler.

Söndagsavgångarna tillägnas 60-talet. Under baneret ”Back to the sixties” hyllas det gyllene årtiondet med en rad spännande artister ombord som Karl Martindahl, Svenne & Lotta, Fantastic Four och Little Mike Watson & Lennart Grahn.

Franska temaveckor, Wine Weeks och Gourmetmenyer

Under hela hösten och vintern råder det inspirerande fransk stämning ombord på Silja Lines fartyg till Helsingfors och Åbo. Fransk mat och vin när den är som bäst varvas med färgsprakande underhållning i pariserstil, skönsång och spännande shopping.

Som traditionen bjuder har gourmetrestaurangerna ombord på Silja Lines fartyg till hösten tagit fram en nya Menu Signature för riktiga gourméer. I år har dessa komponerats av den franske stjärnkocken Sylvestre Wahid i samarbete med det berömda vinhuset Rothschild. Högklassiga råvaror och utsökta viner i djärva kombinationer erbjuder en smakupplevelse utöver det vanliga. Östersjöns läckraste skaldjursrestaurang Happy Lobster bjuder som vanligt på havets läckerheter året om.

Tallink presenterar speciella vinveckor ombord på Tallinn- och Rigalinjens fartyg. Under september och oktober erbjuds provsmakning av exklusiva viner till förmånligt pris. I vinbarerna kan man själv anordna vinprovningar i glatt sällskap och i Tax-free butikerna säljs fartygets alla viner till extra bra priser. Gourmetrestaurangerna på fartygen Baltic Queen och Victoria till Tallinn bjuder på en sjurättersmeny uppbyggd kring viner från vinhuset Rothschild. Menyerna är specialkomponerade av köksmästaren Anti Lepik.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.