Tallink och Silja Line bjuder på tradition och lyx till jul och nyår - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Tallink och Silja Line bjuder på tradition och lyx till jul och nyår

Tallink och Silja Line bjuder på tradition och lyx till jul och nyår

Varför nöja sig med en fest när man kan få två? Tallink och Silja Line bjuder på traditionellt julfirande och storslaget nyårsparty ombord på sina fartyg till Åland, Finland, Estland och Lettland.

2 november 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

Mellan den 20 november och den 26 december dukar Tallink och Silja Line upp sitt dignande julbord med svenska och lokala läckerheter ombord på alla sina fartyg till Mariehamn, Åbo, Helsingfors, Tallinn och Riga.

Väl framme på destinationerna kan man besöka de mysiga julmarknaderna med estniskt, lettiskt och finskt hantverk, inhandla godsaker inför julens festligheter och hitta många bra och prisvärda julklappar. Både Estland och Lettland hävdar att de var först med att dekorera julgranen på 1500-talet, så julgranarna som pryder Rådhustorget respektive Domkyrkotorget är garanterat magnifika.

– Att få lämna julstress och köksstök på fastlandet och i stället få tid att umgås med sina nära och kära under festliga former, är en lyx som många gärna unnar sig under jul- och nyårshelgerna. Vi på Tallink Silja är mycket glada över att kunna erbjuda allt detta till ett överkomligt pris, säger Ats Joorits, försäljnings- och marknadsdirektör samt vice VD på Tallink Silja.

Nyårskryssningen anses av många som kryssningarnas kryssning under året. Silja Line sparar inte på krutet ombord på Silja Symphony och Silja Serenade till Helsingfors. Det handlar om fest med pompa och ståt från avgång till hemgång med specialkomponerade menyer, galabuffé och underhållning. Dessutom kan man fira nyår dubbelt upp under kryssningen – en efter svensk tid och en efter finsk.

Även Tallinn-kryssaren M/S Baltic Queen, som invigdes under våren, tar sitt första nyårsfirande på största allvar. En nyårskryssning All Inclusive erbjuds, där gästerna finner ett aldrig sinande utbud av mat, dryck och underhållning de luxe.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.