Tanja Jezewski ny marknadschef på Högberga Gård - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Tanja Jezewski ny marknadschef på Högberga Gård

Tanja Jezewski ny marknadschef på Högberga Gård

Tanja Jezewski tillträder idag som ny marknadschef på Högberga Gård på Lidingö. Tanja kommer närmast från Tammsvik Konferens & Herrgård och Krägga Herrgård där hon haft det övergripande ansvaret över marknad och försäljning. Varumärke, framgångsrika möteskoncept och webnärvaro har varit några av hörnstenarna i arbetet.

19 januari 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

– Ja, och att nu komma till en så fantastisk anläggning som Högberga Gård känns otroligt spännande. Vilket ställe! Efter bara några timmar på anläggningen så förstår jag varför så många kunder väljer att komma tillbaka igen och igen och igen. Det ska bli en härlig utmaning att få lära känna varumärket, vara med och utveckla det och stärka det; både internt och ute på marknaden. Högberga Gård förtjänar att vara ett varumärke i världsklass.

Högberga Gård ligger vackert beläget vid Stockholms inlopp med en strålande utsikt och vy över de första skärgårdsöarna och farleden in till Stockholm.

– Miljön är oslagbar. Jag förundras över den häftiga utsikten som Högberga bjuder på. Men också över den ståtliga inre miljön och den varma atmosfären. Men det var inte enbart det som avgjorde att jag ville ha tjänsten, utan det, i kombination med, att jag får fortsätta arbetet ihop med min gamla VD, Johan Hjort. Vi har fortfarande många idéer kvar att genomföra och under hans ledarskap vet jag att jag får möjligheten att utvecklas i en stark och visionär organisation, avslutar Tanja.

Tanja och Johan har jobbat tillsammans under flera år och bland annat genomfört ett par lyckade varumärkesarbeten ihop.

– Tanja har precis de egenskaper Högberga Gård står för samtidigt som hon har nyfikenheten och viljan att lära sig nya saker. Med tanke på de höga målsättningar vi har för framtiden så kommer hon, med sin passion för branschen, vara en stor del av utvecklingen. Tanja är även en framgångsrik bloggare och det är en av trådarna som vi sofistikerat kommer att utveckla säger Johan Hjort, VD Högberga Gård.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.