The Winery Hotel ansluter sig till Best Westerns Soft Brand BW Premier Collection - | Konferensvärlden
The Winery Hotel
BW Premier Collection
Mötesnytt > The Winery Hotel ansluter sig till Best Westerns Soft Brand BW Premier Collection

The Winery Hotel ansluter sig till Best Westerns Soft Brand BW Premier Collection

Nyöppnat I januari 2016 öppnar The Winery Hotel, ett unikt koncepthotell med 184 hotellrum och en egen vinproduktion av ca 10 000 flaskor. Hotellet ägs av hotellfamiljerna Söder och Östlundh samt Familjen Ruhne, som även äger vingården Terreno i Toscana.

27 maj 2015, uppdaterad: 29 maj 2015

På The Winery Hotel kan gästerna förvänta sig vinupplevelser utöver det vanliga. Förutom det egna vinet och en vinimport från de förnämsta vinhusen kommer det arrangeras vinprovningar, vinmässor, kurser och guidade turer i vineriet. Det kommer att finnas en mötes- och konferensavdelning för upp till 170 deltagare samt en Deli där gästerna ges möjligheten att köpa hem samma råvaror som kockarna i restaurangen använder. Vineriet, med stålcisternerna och ekfaten kommer att vara det första som gästerna möts av när de stiger in i lobbyn – och hit transporteras varje år 10 ton druvor från Toscana. Hotellets arkitektur med tegelklädda väggar och stora industrifönster ska uppfattas som en stor saluhall och inredningen bygger på en känsla av en gammal vinfabrik med en modern design. Inspirationen är hämtad från besök i Brooklyn och Toscana. The Winery Hotel ligger intill Järva Krog ett stenkast från Brunnsviken och Hagaparken.

- Med BW Premier Collection får vi ta del av Best Westerns distributionskanaler och vi kommer kunna erbjuda våra gäster ett starkt lojalitetsprogram i Best Western Rewards. Samtidigt behöver vi inte kompromissa med vårt eget varumärkesarbete, vilket är oerhört viktigt för oss, säger Marcus Östlundh, VD och delägare i The Winery Hotel.

- Med sin höga standard och sitt unika koncept passar The Winery Hotel perfekt som ett BW Premier Collection hotell. Jag ser med spänning fram emot att få se det färdiga resultatet, jag tror det kommer bli succé, säger Johan Kukacka, VD för Best Western Scandinavia.

Best Westerns Soft Brand BW Premier Collection hotell är minst 4-stjärnigt och högt rankat på Tripadvisor, centralt placerat i en storstad, ett förstklassigt Resort-hotell eller en på något annat sätt unik produkt.

Taggar/Etiketter
Konferens  Stockholm  The Winery Hotel  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.