Tillväxtverket väljer Bokningsbolaget för EU-konferens - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Tillväxtverket väljer Bokningsbolaget för EU-konferens

Tillväxtverket väljer Bokningsbolaget för EU-konferens

7-9 oktober 2009 kommer en europeisk årskonferens Enterprise Europe Network att gå av stapeln i Stockholm. Enterprise Europe Network är världens största nätverk för information och rådgivning till små och medelstora företag. Företagen får kostnadsfritt hjälp med EU-frågor, exempelvis EU-finansiering, lagstiftning och tekniköverföring samt hjälp att hitta utländska affärspartners. Enterprise Europe Network finns i över 40 länder och består tillsammans av 4000 erfarna rådgivare på 600 kontor.

8 maj 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

Cirka 800 deltagare ska samlas i Stockholm under Sveriges ordförandeskapshalvår hösten 2009 för att utbyta erfarenheter och skaffa sig nya kunskaper. Bokningsbolaget har fått i uppdrag av Tillväxtverket att projekleda och genomföra arrangemanget som kommer att äga rum på City Conference Center och i Globen.

- Bokningsbolaget var den leverantör som bäst motsvarade vår kravspecifikation. Vi behöver en samarbetspartner som kan ta hand om helheten, allt från deltagaradministration till kreativa eventlösningar, säger Lena Stenberg, programansvarig på Tillväxtverket.

Deltagarna i Årskonferensen kommer till största del att bestå av nätverkspartners från EU:s medlemsländer men även representanter för kandidatländer och tredje världen kommer att bjudas in. Dessutom kommer att stort antal EU-kommissionärer, experter och journalister att delta i mötet.

- Vi kommer att arbeta mycket med miljö, både ur ett grönt och kreativt perspektiv. Under lättsamma och nytänkande former ska vi skapa en plattform där människor från olika kulturer kan mötas och hitta givande samarbeten, säger Pierre Nordgren, ansvarig projektledare för arrangemanget på Bokningsbolaget.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.