Tips – Gå på inspirationsfrukost! - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Tips – Gå på inspirationsfrukost!

Tips – Gå på inspirationsfrukost!

Jobbar du med att boka möten, event, konferenser eller föreläsningar? Då är du inbjuden till inspirationsfrukost i Solna den 7 mars. Läs mer!

24 februari 2014,

TIPS:

7 mars bjuder Svensk Mötesdesign och Lindau Artist och Talare in till inspirationsfrukost med föreläsningar. Eventet är helt kostnadsfritt för dig som bokar möten, event, konferenser och föreläsningar och hålls på Slagteriaktiebolaget, Evenemangsgatan 31 B i Solna. Frukost serveras 07:45–08:15 och föreläsningarna håller på fram till klockan nio. Vill du gå så anmäler du dig här!

Morgonens föreläsare:

Sophia Sundberg – Twitter, för vem och varför?

Sophia Sundberg från Ypsilon AB är föreläsare och författare och har nyss utkommit med "#Twitterboken – Smarta tips från första kvittret till att flyga fritt". På ett inspirerande och entusiasmerande sätt delar Sophia med sig av hur man hittar affärsnyttan med Twitter. Du får exempel på olika konton och inlägg på Twitter som är bra och du får veta varför de är bra. Du kan köpa Sophias bok på plats, för 200 kr. "Alla behöver inte ha ett konto på Twitter men jag brinner för att alla ska känna till möjligheterna det kan innebära innan man fattar beslutet."

Heléne Hedqvist – Hur inspirerar du dina lyssnare?

Heléne Hedqvist, grundare av Retorikstudion i Stockholm, pratar om hur du kan ta din presentation till en ny nivå. Du får veta hur du med hjälp av enkla retoriska verktyg och tips inspirerar dina lyssnare och vad du vinner på att använda vass retorik. Det ska vara kul, det ska vara inspirerande, det ska vara lärorikt!
 Heléne är utbildad i retorik vid Södertörns Högskola och i skådespeleri på bland annat Calle Flygare Teaterskola i Stockholm. Hon har även en examen från Lee Strasberg Teaterskola i New York.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.