Tobias Ekman ny hotelldirektör på Nordic Hotels - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Tobias Ekman ny hotelldirektör på Nordic Hotels

Tobias Ekman ny hotelldirektör på Nordic Hotels

I juni förvärvade Choice Hotels Scandinavia de välkända Stockholmshotellen Nordic Light Hotel och Nordic Sea Hotel samt varumärket Nordic.

7 september 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

Förra veckan utsågs Tobias Ekman till ny hotelldirektör med det övergripande ansvaret för hotellens verksamhet. Tobias Ekman kommer närmast från en tjänst som hotelldirektör på Stockholms största hotell Clarion Hotel Sign. Han tillträder på sin nya post redan i september.
- Vi är glada för att Tobias ville flytta några hundra meter längre ner på gatan och bli ny direktör på Nordic Hotels. Tobias har varit med och byggt upp Clarion Hotel Sign till en av Stockholms stoltheter. Nu ska han utveckla det unika i Nordic-hotellen och varumärket, säger Torgeir Silseth, verkställande direktör för Choice Hotels Scandinavia.

TAR UPP ARVET EFTER EJNAR SÖDER
Tobias Ekman har arbetat inom Choice Hotels i fem år, de senaste tre åren som hotelldirektör för Clarion Hotel Sign och dess-förinnan som försäljningschef på Clarion Hotel Stockholm. Tobias Ekman har en Hotel Management utbildning från Schweiz och han har tidigare arbetat på Berns och Grand Hôtel Stockholm.

- Jag startade min karriär i hotellbranschen med att bära väskor på Ejnar Söders Star Hotel i Sollentuna för tjugo år sedan. Därför är det väldigt spännande att kunna ta upp arvet efter Ejnar här på Nordic Light Hotel och Nordic Sea Hotel. Jag vill ta med mig den energi och entusiasm som jag har känt under mina år på Choice, säger Tobias Ekman, tillträdande hotelldirektör.

CHOICE SATSAR I STOCKHOLM
Nordic Light Hotel och Nordic Sea Hotel har sammanlagt 542 rum i centrala Stockholm. På Nordic Sea Hotel finns även fram-gångsrika ABSOLUT ICEBAR STOCKHOLM. Nordic Light Hotel är medlem i Design Hotels. Med köpet av Nordic blir Choice Ho-tels den största hotellkedjan i Stockholm och kedjan satsar vidare i huvudstadsregionen. Förra veckan tecknades avtalet för byggandet av terminalhotellet Clarion Hotel Arlanda Airport med 400 nya rum.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.