Tom Flanagan ny Nordenchef för Rezidor - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Tom Flanagan ny Nordenchef för Rezidor

Tom Flanagan ny Nordenchef för Rezidor

På nya platser Rezidor Hotel Group meddelar att Tom Flanagan tillträder som ny VP för affärsområdet Norden. Han efterträder Thomas Engelhart, som har lämnat koncernen, och tar över ansvaret för Rezidors portfölj med över 60 hotell med 15 000 rum i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Island.

11 februari 2015, uppdaterad: 2 juni 2015

– Det är med stor glädje vi välkomnar en så erfaren och resultatinriktad hotellägare som Tom Flanagan till Norden, Rezidors hemmarknad och vår viktigaste mogna marknad. Med utgångspunkt i vårt skandinaviska arv, vår starka varumärkeskännedom i Norden samt vår globala expertis kommer Tom Flanagan och hans team att ytterligare utveckla och stärka Rezidors ställning som det ledande internationella hotellföretaget i Norden, säger Wolfgang M. Neumann, VD och koncernchef för Rezidor.

Tom Flanagan är född på Irland. Han är diplomerad och har en kandidatexamen i hotellförvaltning från Galway Regional Technical College, Irland, och Demontfort University, Birmingham, Storbritannien. Hans första befattning på Rezidor var som Service Manager på Scandinavia i Köpenhamn, ett Radisson Blu-hotell, och följdes av arbetet som Front Office Manager på Radisson Blu Hotel Beijing i Kina. Sedan dess har han haft en rad befattningar inom koncernen, senast som VP för området Östeuropa och Ryssland, med bas i Moskva. Tom Flanagan tillträder tjänsten den 1 mars 2015.

Taggar/Etiketter
Rezidor Hotel Group  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.