Toppa företagsformen och kom i "flow" på Sturebadet Haga - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Toppa företagsformen och kom i "flow" på Sturebadet Haga

Toppa företagsformen och kom i "flow" på Sturebadet Haga

I höst firar Sturebadet Hagas spa– och träningsanläggning 15–årsjubileum, bland annat med nya aktiviteter som ger både bättre flyt och mer muskler.

26 september 2014,

Text: Sandra Hiort Foto: Linus Hallsenius

I sommar har flera nya aktiviteter introducerats på Sturebadet Haga, med fokus på vacker natur och lustfylld träning. På gruppträningsschemat har bland annat Skogsfloating, med guidad mental avslappning tillkommit. En aktivitet som också passar utmärkt för att ladda om konferenshjärnor på högvarv. Här ligger man i hängmattor, uppspända i träd men kronorna som tak, designade för att hjälpa sina besökare att känna sig viktlösa och avslappnade.

Idén Skogsfloating föddes av en man som tog med sin hängmatta ut till olika ställen i skogen och lade sig i för att få nya perspektiv och se nya möjligheter. Aktiviteten bygger på samhörighet. Istället för att samlas kring en eld för värme, ljus och trygghet som man har gjort förr samlas man kring en gemensam fästpunkt för hängmattorna. Här ligger man med fötterna inåt och ser varandra, inbäddade i varma filter och gungar fridfullt fram och tillbaka. Vintertid omgiven av ullplädar och facklor.

Föredrar man att vara i rörelse kan man, till exempel, sedan i somras prova på SUP, stand up paddleboard, i Brunnsviken. I den här vattensporten står man och balanserar på en stor surfbräda och paddlar med en enbladig paddel. Något som kräver styrka, balans och koordination men som ändå passar alla, och som därför lär bli ett populärt avbrott för event– och konferensgrupper när vädret tillåter det igen.

Vill man redan nu bygga upp sina muskler i väntan på SUP–säsongen kan man både besöka inomhusgymmet, som nu totalrenoveras, eller det 300 kvadratmeter stora utomhusgymmet med utsikt över vattnet.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.