Trenden gourmethamburgare - nu även till sjöss
Att anpassa snabbmat till gourmetrestauranger är en trend vi kunnat se de senaste åren. Nu satsar även Holland American Line på finhamburgare.
30 april 2014,
Kryssningsrederiet Holland American Line gör om sina lunchrestauranger på skeppen och börjar samtidigt servera hamburgare och korv som gourmetmat. På menyn kommer man bland annat att kunna hitta:
The Gainer: klassisk hamburgare som toppas med krispiga lökringar
The Cannonball: serveras med goudaost, applewood rökt bacon och karamelliserad lök
The High-Dive: för ostfantasten, serveras med rikligt och mäktig cheddarost
Back Flip: kycklingburgare som serveras med guacamole och hemmagjord hamburgerdressing
The Freestyle: en vegetarisk burgare med grillad portabello svamp, toppad med smält gouda och cheddarost, avokado och Dive-In sås.
De första fartygen som nyöppnar restaurangerna är ms Eurodam, ms Amsterdam och ms Maasdam.
Se alla inom temat här
Senaste i Mötesnytt
Öijared Resort Västergötland
Konferenspärlor Istället för trängsel och stress, kunde kollegorna på Philips i Göteborg njuta av vilsam natur, effektiva möten och en känsla av gemenskap på bekvämt avstånd från stadens brus. – Vi har faktiskt fått mer värde för pengarna här, säger konferensarrangör Torbjörn Luther.