Trenden gourmethamburgare - nu även till sjöss - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Trenden gourmethamburgare - nu även till sjöss

Trenden gourmethamburgare - nu även till sjöss

Att anpassa snabbmat till gourmetrestauranger är en trend vi kunnat se de senaste åren. Nu satsar även Holland American Line på finhamburgare.

30 april 2014,

Kryssningsrederiet Holland American Line gör om sina lunchrestauranger på skeppen och börjar samtidigt servera hamburgare och korv som gourmetmat. På menyn kommer man bland annat att kunna hitta:

The Gainer: klassisk hamburgare som toppas med krispiga lökringar

The Cannonball: serveras med goudaost, applewood rökt bacon och karamelliserad lök 

The High-Dive: för ostfantasten, serveras med rikligt och mäktig cheddarost 

Back Flip: kycklingburgare som serveras med guacamole och hemmagjord hamburgerdressing 

The Freestyle: en vegetarisk burgare med grillad portabello svamp, toppad med smält gouda och cheddarost, avokado och Dive-In sås.

De första fartygen som nyöppnar restaurangerna är ms Eurodam, ms Amsterdam och ms Maasdam.



Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.