Tropiska möten på The Reef - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Tropiska möten på The Reef

Tropiska möten på The Reef

Under våren har Stena Lines karibiska äventyrsbad, The Reef, kompletterats med en renoverad konferensavdelning som i likhet med badlandskapet hämtat inspiration från Karibien.

5 juli 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

– Sedan vi öppnade det nyrenoverade The Reef förra sommaren har intresset för att åka till Frederikshavn för att bada och koppla av ökat explosionsartat. Bokningarna ligger 200 procent högre än för gamla badhotellet. Med vår nya konferensavdelning så tror vi också på ett kraftigt ökat intresse för att konferera på The Reef, då man kan få en konferens som kompletteras med fartfyllda eller avkopplande aktiviteter i en karibisk miljö, säger Charlotte Ljunggren, linjechef för Göteborg-Frederikshavn.

Inför sommaren 2010 byggdes The Reef om för 100 miljoner kronor och nu har ytterligare cirka 5 miljoner kronor satsats på konferensdelen.
– Hotellet passar alla målgrupper och konferensgäster är en mycket viktig målgrupp för oss. Att ta båten till vårt Karibien är på många sätt mer prisvärt än att konferera i Sverige, bland annat då man får en båtresa till Danmark och möjlighet att handla alkohol och kosmetika upp till 35 procent billigare än i land, säger Charlotte Ljunggren.

På The Reef går det att konferera över dagen eller med övernattning. Bad ingår och det finns även möjlighet att välja till olika paket som exempelvis kan innehålla provsmakningar, mat, karibiska drinkar och lån av badrock. Konferensavdelningen har 13 mötesrum i olika storlekar, med full teknisk utrustning och konferensservice.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.