Trosa satsar på event och möten - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Trosa satsar på event och möten

Trosa satsar på event och möten

Nu blir det enklare att boka event och möten i Trosa. Det är företaget Trosa Event & Konferens som scannat av hela ortens utbud av mötesmöjligheter, aktiviteter och boendealternativ och nu samlat allt på en och samma plats www.trosaevent.se.

27 april 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

– Tid är idag en bristvara. Därför hjälper vi nu företag att hitta bra konferens- och möteslösningar snabbt och effektivt. Ett samtal ska räcka för att få tillgång till hela Trosas utbud, enklare kan det inte bli säger Ulf Westman Trosa Event & Konferens.

Alla känner säkert till Trosa som turistort, men nu kommer den starkt som mötesort.
Skälen är nära-stockholm-läge, skärgården som går ända in till centrum och den levande stadskärnan med bra shopping i konferenspauserna.
– Jag har arbetat i mötesindustrin i 20 år och vet att företag behöver mötesnyheter, samtidigt som man kräver professionalism och enkelhet vid val av mötes- och konferensplats. Har man inte varit på en ort tidigare inträder en viss osäkerhet. Vår lokalkännedom ger den tryggheten och genom att samarbeta med alla företag i Trosa så kan vi anpassa utbudet efter varje kunds önskemål. Ett samtal, hela utbudet, en faktura, säger Ulf Westman, Trosa event & konferens.

I Trosa finns, utöver lyxiga och bekväma hotellanläggningar, en mängd roliga och annorlunda mötesalternativ. Tänk att bjuda utländska besökare till en obebodd skärgårdsö med bara himlen och havet som granne. Där natten lyses upp av fotogenlampor och mötesdagen avslutas med en vedeldad bastu och ett dopp i havet. Eller varför inte bo i en trädkoja med lagaktiviteter vid strandkanten. Möjligheterna är många i Trosa. Mer finns att läsa på www.trosaevent.seSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.