Turkish Airlines har bästa maten - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Turkish Airlines har bästa maten

Turkish Airlines har bästa maten

Flygjämförelsesajten Skyscanner har gjort en internationell passagerarundersökning där de tagit reda på vilket flygbolag i världen som serverar bäst mat ombord. Vinnaren med 86 procent av rösterna blev Turkish Airlines som med sina flygande kockar skapar den allra bästa matupplevelsen.

12 december 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Turkish Airlines samarbetar med det internationella gourmetcateringföretaget Turkish Do&Co, och startade konceptet ”Flying Chefs” våren 2010 för att visa prov på turkisk gästfrihet till sina passagerare. Genom att introducera ”Flying Chefs” som en del av flygupplevelsen, får kabinpersonalen professionellt stöd i matförberedelserna under långflygningarna. Flying Chefs är utbildade i konsten att laga välsmakande måltider trots begränsat köksutrymme och köksutrustning.
– Vi är glada och stolta över att vårt cateringkök ombord återigen har blivit valt till världens bästa. Det är ett kvitto på det hårda arbete Turkish Airlines lägger ned på att göra långflygningen till inte bara en transportsträcka, utan även en njutbar matupplevelse, säger Gisle Dueland, marknadschef för Turkish Airlines i Stockholm.

I Skyscanners undersökning fanns 19 internationella flygbolag med, vars mat avsmakades av en oberoende testpanel på över 100 flygvana resenärer. De fick sätta betyg på flygbolagens mat utifrån smak och utseende.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.