Turning Torso firar 10 år av konferenser - | Konferensvärlden
Sky High Meetings – Turning Torso
Sky High Meetings – Turning Torso
Sky High Meetings – Turning Torso
Sky High Meetings – Turning Torso
Sky High Meetings – Turning Torso
Sky High Meetings – Turning Torso
Mötesnytt > Turning Torso firar 10 år av konferenser

Turning Torso firar 10 år av konferenser

Mötestrender Förra året fick Turning Torso Meetings nytt namn - Sky High Meetings. I år, närmare bestämt den 26-27 april, firade Sky High Meetings 10 år av konferensverksamhet i Turning Torso. Nya och gamla kunder samt grannarna i Västra Hamnen bjöds in till festligheterna.

29 april 2016, uppdaterad: 29 april 2016

2005 stod Turning Torso färdigt och de första hyresgästerna kunde börja flytta in i de då 147 lägenheterna. Först några månader senare kunde de första konferensgästerna kliva av hissen 179 meter över havet på de vackert stilrena konferensvåningarna som har en kapacitet på upp till 120 personer. Den 26 och 27 april firade Sky High Meetings 10 år av konferensverksamhet med födelsedagskalas i Turning Torsos topp. Inbjudna var nya och gamla kunder samt grannarna i Västra Hamnen.

– Vi har ett unikt koncept med arrangemang i toppklass och oslagbara lokaler. Det har lockat hit många gäster genom åren, och gett oss stor erfarenhet att arrangera alla typer av möten och event, säger Charlotte Svärd på Sky High Meetings.    

SKY HIGH MEETINGS

Det tidigare HSB Turning Torso Meetings fick under 2015 nytt namn och heter numera SKY HIGH MEETINGS. Efter 10 år inom mötesindustrin har HSB valt att låta konferensverksamheten på de översta våningarna 53/54 få en ny ”egen” identitet. Ett namn, logga & en signatur som går i paritet med produkten och den service som toppvåningarna erbjuder. SKY HIGH MEETINGS är fortfarande en del av HSB Malmö ekonomisk förening och är inte en ny aktör eller ett nyskapat bolag.

- Vårt nya namn stämmer bättre överens med våra unika lokaler, vår kvalitet, personliga service och våra ambitioner att skapa det perfekta eventet. Är vi kaxiga? Ja, kanske! Men upp på de högsta våningarna i Turning Torso – Malmös välkända landmärke och signatur – är vi kända för att spänna bågen lite extra för våra kunder, säger Fredrik Nelderup på Sky High Meetings.

Vill ni boka nästa konferens på SKY HIGH MEETINGS - på Konferensguiden.se får du kostnadsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.