Unikt samarbete på årets TUR-mässa - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Unikt samarbete på årets TUR-mässa

Unikt samarbete på årets TUR-mässa

Flera hotellanläggningar i Uddevalla har gått samman inför årets TUR-mässa och ska tillsammans med Destination Uddevalla och Conference in Sweden marknadsföra Uddevalla under konceptet Maritima Möten. Under de två fackdagarna kommer Uddevalla att marknadsföras i H-hallen, mötesplatsen för mötesindustrin.

23 mars 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

– Vi är totalt nio företag som ställer ut tillsammans säger Annelie Nithander från Destination Uddevalla. Vårt koncept – Maritima Möten har vi tagit fram gemensamt och det går ut på att anläggningarna erbjuder möten med maritim anknytning. Havet är vår utgångspunkt när det gäller mat och aktiviteter. Uddevallas fina läge vid havet och många anläggningar med hög kvalitet och stor kapacitet ger oss fantastiska möjligheter att ta hem stora möten i framtiden. Vi satsar också på att locka till oss möten och konferenser från företag som arbetar i den maritima branschen, säger Annelie.

De medverkande företagen förutom Destination Uddevalla är Hotel Bohusgården, Hotel Carlia, Hotel Gyldenlöwe, Riverside Konferens & Kök, Hotell Riverside, Hafsten SweCamp Resort, Bokenäs Resort & Conference samt Conference in Sweden. Uddevalla kommun har en vision om att vara en maritim knytpunkt och företagen vill tillsammans lyfta Uddevalla med alla dess möjligheter.

På TUR-mässan finns sedan några år tillbaka meetings@TUR – en mötesplats för professionella köpare och säljare för internationella och nationella kongresser och företagsmöten. Här möts eventbokare, konferensarrangörer, kongressbyråer, hotell och cateringbolag och många fler aktörer inom mötesindustrin. Besökarna är företagsledare, bokningsansvariga och politiker med flera. Meetings@TUR pågår under fackdagarna dvs 24-25 mars.

– Det unika är att vi samverkar under ett gemensamt koncept och att vi för första gången ställer ut på meetings@TUR, säger Annelie Nithander.

– Vi kommer att jobba vidare med vårt koncept Maritima Möten och vi arbetar för att Uddevalla ska vara ett självklart val för många nya möten och evenemang. Människor, mötesplatser och möjligheter ingår i konceptet.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.