Upplevelser kring unika bilar - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Upplevelser kring unika bilar

Upplevelser kring unika bilar

D1 Ultimate-GT event handlar om evenemang där kändisförare, motorlegender och bilentusiaster samlas för gemensamma aktiviteter. Man erbjuder spännande körupplevelser med olika teman och en racingskola. Man utvecklar nya spännande evenemang för sina kunder i form av specialresor, designevenemang, marknadsföringsarrangemang, produktlanseringar och PR.

7 mars 2012, uppdaterad: 28 maj 2013

Man genomför avancerade evenemang, där allt det praktiska tas om hand så att kunden kan njuta av körupplevelserna och de utvalda destinationer där evenemangen hålls. Körningarna med superbilar leds av en Lamborghini Gallardo. Kundernas utmaning är att hänga med ledarbilen!

– Drivkraften hos oss är den passion för bilkörning på hög nivå som vi alla delar. Den får oss att hitta nya oförglömliga vägar att köra bil på samt nya spännande resmål att förlägga aktiviteter på, säger Anna Freestone på företagets marknadsavdelning.

– Vi har alltid mycket att göra på vintern tack vare våra isevenemang med superbilar i finska Lappland. Det som gör oss speciella är de bilar och kända instruktörer som vi använder oss av. Till de senare hör bland annat Juha Kankkunen, som är fyrfaldig världsmästare i rally, säger Anna Freestone.

Iskörning i finska Kuusamo kan bokas från den 1 februari till slutet av mars. Start för evenemangen Alpine Tour och Grand Touring sker i mars.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.