Utställning av ”Ambassadernas julgranar” på Sheraton Stockholm Hotel - | Konferensvärlden
"Ambassadernas julgranar" från Mexico och Botswana.
Mötesnytt > Utställning av ”Ambassadernas julgranar” på Sheraton Stockholm Hotel

Utställning av ”Ambassadernas julgranar” på Sheraton Stockholm Hotel

Event Julen är till för att visa kärlek, samhörighet och solidaritet - speciellt i tider som dessa. För att belysa vikten i att visa acceptans och uppskattning kulturer emellan visas just nu ”Ambassadernas julgranar” – en utställning där nio ambassader från olika delar av världen har dekorerat nio unika julgranar efter sina egna traditioner.

20 december 2017,

Det är första året som Sheraton arrangerar ”Ambassadernas julgranar” med syftet att belysa julen som en tid för gemenskap och glädje oavsett kulturella skillnader och nationalitet.

- Vi vill visa på den samhörighet som julen bidrar med för alla, oavsett land och religion. Alla firar naturligtvis inte jul såsom vi gör här i Sverige men högtider generellt är ofta en symbol för gemenskap vilket känns viktigt, säger Lars van der Most, General Manager på Sheraton Stockholm Hotel.

De nio ambassader som i år ställer ut sin gran är: Argentina, Botswana, Estland, Norge, Kenya, Mexico, Polen, Thailand och USA.

- Eftersom det är det första året som vi anordnar "Ambassadernas julgranar" hade vi ingen aning om hur ambassaderna skulle tolka temat, men det visade sig att de verkligen brann för syftet och att de gick in i det med stor entusiasm. USA har till exempel vita husets officiella juldekoration på sin gran, medan Polen har importerat sina julgranskulor dekorerade för hand direkt från Polen, säger Anna-Karin Werner, director of Sales på Sheraton Stockholm Hotel.

Ambassadernas julgranar finns nu utställda på Sheraton Hotel i Stockholm fram till nyår för den som vill gå förbi och ta del av jultraditioner från alla världens hörn.

Läs mer om Sheraton Stockholm Hotel på Konferensguiden.se. Här erbjuder vi kostnadsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.