VÄRDFOLKET satsar på värdinnebemanning - | Konferensvärlden
Mötesnytt > VÄRDFOLKET satsar på värdinnebemanning

VÄRDFOLKET satsar på värdinnebemanning

– Vi vill höja statusen för- och betona vikten av att anlita professionella värdar och värdinnor säger grundarna av VÄRDFOLKET , Anna Palmer och Ann Zetterqvist.

20 juni 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Anna har ett förflutet från resebyråbranschen, och VIP-flyg exempelvis för Regeringskansliet, samt har mångårig erfarenhet som värdinna inom mötesindustrin.
– Jag har under åren sett att här fanns en lucka att fylla. Företagen lägger generellt ner stora resurser på sina konferenser, kongresser och events, men löper inte alltid hela linan ut. Det är dessvärre inte alltid lika mycket fokus på kompetens och kvalitet gällande värd-/värdinneservice. En betydande del för helhetsintrycket!

Anna och Ann träffades hösten 2010 och bestämde sig för att fylla den luckan, och i slutet av februari startades ’VÄRDFOLKET ’- ett bemanningsföretag som riktar sig till arrangörer av konferenser, kongresser och övriga olika events.
– VÄRDFOLKETs syfte är att underlätta för dem som tar våra tjänster i anspråk. Det är en ’all-inclusive’ -lösning. Vi rekryterar, levererar och fakturerar. Vi har redan ett välmatat register med engagerad och kompetent personal, berättar Ann. Erfarna värdar, många med ett förflutet från flyg- och resebyråbranschen samt kompetent personal med guide- och turismutbildning i bagaget.
– Våra värdar matchas till varje uppdrag och vi förser dem med relevant information och färdigheter inför varje event, för att på ett optimalt sätt kunna representera kunden, säger Anna. Initialt koncentrerar vi oss på Stockholm med omnejd, men på sikt ser vi inga gränser.

VÄRDFOLKET kommer framöver även kunna erbjuda utbildning i säkerhet, brand, första hjälpen, möten med personer från olika kulturer, kroppsspråk och vett & etikett. Med andra ord: Gott värdskap!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.