Väsby Simsällskap utökar konferensverksamheten - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Väsby Simsällskap utökar konferensverksamheten

Väsby Simsällskap utökar konferensverksamheten

Sedan 2003 driver Väsby Simsällskap populära Kairo Fest & Konferens vid Mälaren.
Nu breddar man värdskapet med Smedby gård som ligger centralt i Upplands Väsby, nära både motorvägen, centrum och de två Scandic-hotellen. Det nya namnet blir Smedby Fest & Konferens vilket speglar de två huvudinriktningarna.

31 januari 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

– Båda är lika viktiga, säger Väsbys klubbchef Pär Gabrielsson. När det gäller dagkonferenser samarbetar vi bland annat med Scandic som ofta behöver extra kapacitet tack vara kommunens suveräna konferensläge mellan City och Arlanda. Hos oss kan man boka in grupper på upp till 40 personer. Det finns ett större konferensrum samt fyra grupprum för mindre möten, t ex ledningsmöten. Lokaliteterna ger även fina möjligheter för fester, events och andra sammankomster.

I anslutning till Smedby finns också upplevelser som kan lyfta ett konferensprogram. Gunnes vikingagård, som är en sevärdhet i sig, ligger strax intill. Och nya Vilundabadet, med allt vad det innehåller för motion och avkoppling, är välgörande även för konferensgäster.
– Främst är det lokalmarknaden vi riktar oss till. Här finns ett behov av en anläggning för mindre konferenser och sammankomster. Och för fester av alla de slag. Men som en av landets främsta idrottsföreningar har vi också ett kontaktnät som kan locka Idrottssverige till möten i Upplands Väsby, säger Pär Gabrielsson.

Hos Smedby Fest & Konferens möts man på historisk mark. Här finns fornminnen från både bronsåldern och yngre järnåldern samt hela sex runstenar från Gunnes dagar. Smedby gård är omnämnd redan 1556, men dagens huvudbyggnad är från 1840 och fick sitt nuvarande utseende med gul lockpanel 1934.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.