Västkustens hamam med konferensmöjligheter - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Västkustens hamam med konferensmöjligheter

Västkustens hamam med konferensmöjligheter

Att bada i poolen som hänger på utsidan av Upper House, 50 meter upp i luften är kanske ingenting för dem som lider av höjdskräck. Men för dem finns det två inomhuspooler också.

8 november 2013,

”Sol, vind å vatten, höga …” … höjder och utsikt över hela Göteborg. Hotellet Upper House i Göteborg har öppnat sitt spa i tre våningar, med bland annat en ”svävande” utomhuspool 50 meter upp i luften. Väggar och golv är av glas och här, som hotellet själva beskriver det, har du ”himmel över huvudet, staden under dina fötter”. Hit kan du förstås komma som privatperson men tanken är också att locka hit konferensgäster. I anslutning till hotellets spa finns ett lyxigt mötesrum med plats för 12 sittande personer eller 20 minglande. Här kan man ha möte, äta enklare buffémat och gå direkt till bastun som ligger i direkt anslutning. Därifrån kommer man också vidare både till utomhuspoolen och ytterligare två pooler inomhus.

På spamenyn finns två vägar att gå, den ena leder till orienten och den turkiska badtraditionen hamam. Kanske inte så dum för just konferenser eftersom sociala möten är precis lika stor del av hamam som kroppslig rening. Traditionellt sett är hamam en plats där människor möts, samtalar och byter tankar – i Upper Houses version till uppiggande dofter av citrus och eukalyptus. Den andra vägen man kan välja är klassisk svensk. Här renar man sig med produkter gjorda på ingredienser från bohuslänska omgivningarna; ljung, blåbär, lingon, salt, hav och tång.

Västkusten är för övrigt ett genomgående tema för hotellet, inte minst i restaurangen på 25:e våningen där man satsar stort på säsongens råvaror från närområdet. Maten serveras med tema kreativt, ljust och smakrikt. Hotellet har 49 rum och beskriver sig själva som ”ett litet, personligt hotell i ett större sammanhang”.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.