VD lämnar Bodén & Co - | Konferensvärlden
Mötesnytt > VD lämnar Bodén & Co

VD lämnar Bodén & Co

Event och kommunikationsföretaget Bodén & Cos VD sedan två år – Kristina Eklund – lämnar företaget. Hon har under sin tid som VD genomfört ett strategiskt arbete som bland annat har inneburit en lansering av ett nytt affärsområde. Nu när strukturarbetet är genomfört och utvecklingen av bolaget går in i en mer operationell fas väljer Kristina Eklund att lämna över ledarskapet på företaget till någon annan.

27 november 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

Kristina Eklund har under två år som VD för Bodén & Co haft i uppdrag att vitalisera och förnya verksamheten. Under denna period har Kristina lanserat ett nytt affärsområde inom research, hon har etablerat en ny ledningsgrupp och tillsammans med organisationen arbetat fram och sjösatt en ny grund och inriktning för företaget. Bodén & Co har en stark marknadsställning med mycket nöjda kunder. Byrån vann eventklassen i Regis undersökning, Årets Byrå 2008 (totalt har Bodén & Co vunnit sex av nio möjliga år).

– Kommunikationsbranschen står inför nya utmaningar och vi måste alla hitta nya sätt att arbeta smartare samtidigt som vi spänner den kreativa och strategiska bågen för våra kunders bästa. Den rådande konjunkturen skärper kraven ytterligare och med det följer utveckling och anpassning till de förutsättningar som gäller, säger Bodén & Cos grundare Joakim Bodén.

Kristina Eklund förklarar varför hon väljer att lämna VD-skapet:
– Vi har under två år skapat en helt ny och inspirationsskapande plattform för framtiden. Detta viktiga strukturarbete är genomfört och idéhöjden har lyft. Bodén & Co och eventbranschen kommer att lyftas till nya höjder. Nu ska ledningen ha operationellt fokus och då är det dags för mig att lämna över.

– Kristina har gjort ett fantastiskt jobb med att förnya och vitalisera bolaget. För mig som ägare har det varit två väldigt bra år. Vi är inte samma bolag som innan och vi ska fortsätta framåt, förnyas och utvecklas. Bodén & Co har en stabil plattform att stå på och vi ser med tillförsikt fram emot 2010, säger Joakim Bodén.

Kristina lämnar bolaget efter en överlämningsfas och Joakim Bodén återinträder som VD.

Fakta om Bodén & CoBodén & Co är ett event- och kommunikationsföretag med uppdrag hos landets ledande företag och organisationer.
Byrån etablerades 1991 och har idag ett 25-tal medarbetare. Byråintäkten var 26 miljoner kronor och omsättningen 74 miljoner kronor år 2008.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.