Viktoria Höglund ny VD för Sejour, tidigare KonfereraGruppen - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Viktoria Höglund ny VD för Sejour, tidigare KonfereraGruppen

Viktoria Höglund ny VD för Sejour, tidigare KonfereraGruppen

Det började med en kursgård för snart 30 år sedan. I dag består företaget av fyra anläggningar och utgör därmed ett av de större privatägda konferensanläggningsbolagen i Stockholms- och Mälardalsområdet. Och nu är det dags för tronskifte.

7 juni 2010, uppdaterad: 28 maj 2013

Den 4 juni lämnade grundaren Kjell Nilsson över VD- och koncernchefsposten till sin dotter, Viktoria Höglund. I samband med detta har företaget även bytt namn – från KonfereraGruppen till Sejour.
– I och med att vi erbjuder så mycket mer än kurser och konferenser tycker vi att Sejour är ett mer passande namn på vår verksamhet, säger Viktoria Höglund. Vare sig det handlar om fester, bröllop, konferenser, helgarrangemang eller andra evenemang är varje sejour, alltså vistelse, speciell för oss.

Viktoria Höglund är 36 år och har tidigare varit verksam som managementkonsult, bland annat på McKinsey & Co. Som flerårig styrelseledamot i KonfereraGruppen har hon haft gott om tid att sätta sig in i verksamheten och skapa sig en vision för den framtida driften.
– Våra gäster ska alltid kunna njuta av varje anläggnings unika karaktär, säger hon. Och det är möjligt tack vare våra fantastiska medarbetare. Vi har en tradition av gästvänlighet och hög kvalitet i minsta detalj som jag vill värna om och föra vidare in i framtiden. Samtidigt är mötesmarknaden i ständig förändring. Därför är det viktigt att hela tiden ligga i framkant av utvecklingen. Det gör vi bland annat genom att vara lyhörda för våra kunders behov och att spana in trender.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.