Vild veganmeny på Tyrols julbord - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Vild veganmeny på Tyrols julbord

Vild veganmeny på Tyrols julbord

Hur äter man ett vilt julbord om man är vegan? Tyrols Vilda Julbord har sedan 1983 dukat upp vilträtter och traditionell julmat, men i år finns även en julmeny med vilda inslag speciellt anpassad för veganer.

29 november 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

– Vi ser att det idag finns ett ökat intresse för vegetariskt och veganmat, och vi tyckte att man inte ska behöva avstå från julmat bara för att man inte äter kött eller animaliska produkter. Vi har därför tagit fram en rad veganrätter där både julsmakerna och de vilda inslagen finns med, säger Tyrols Kökschef Samuel Cabrera.

Tyrols Vilda VeganmenySenapssillig aubergine
Vitlökszucchini
Inlagda auberginer
Julsylta på sojafärs
Vegan-julskinka
Svampsylta
Morotsterrin
Tyrols hemgjorda marmelader och tillbehör
Seitanköttbullar på tofu (seitan är en glutenbaserad, vegetarisk köttprodukt vanligt förekommande i asiatisk matlagning)
Johanssons frestelse (gjord på sojamjölk och inlagda morötter istället för ansjovis)
Sojakorv till vegetarianer (innehåller äggvita)

Tyrols Vilda Julbord står uppdukat mellan den 24 november och den 21 december.



Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.