Vildmarkshotellet klarar KRAVen
Restaurangen på Vildmarkshotellet i Kolmården är först i Östergötland med att KRAV-certifieras enligt KRAVs nya restaurangregler.
25 maj 2011, uppdaterad: 28 maj 2013
– Vi är oerhört stolta över att ha lyckats med denna tuffa certifiering och fått vårt KRAV
märke. Vår personal har arbetat hårt med att uppfylla de kriterier som KRAV har ställt på
verksamheten, säger Per Keller, Hotellchef, Vildmarkshotellet i Kolmården.
I korthet innebär certifieringen att mängden och typen av råvaror kontrolleras av ett
oberoende certifieringsföretag, så kallad tredjeparts certifiering.
– Vi hoppas att KRAV-certifieringen tydligt signalerar vårt gastronomiska arbete till våra
matgäster. Vi har länge arbetat med miljöfrågor och hållbarhet, så detta blir ytterligare ett erkännande att vi har fokus på våra gästers helhetsupplevelse, säger Per Keller.
Se alla inom temat här