Vildmarkshotellet klarar KRAVen
Restaurangen på Vildmarkshotellet i Kolmården är först i Östergötland med att KRAV-certifieras enligt KRAVs nya restaurangregler.
25 maj 2011, uppdaterad: 28 maj 2013
– Vi är oerhört stolta över att ha lyckats med denna tuffa certifiering och fått vårt KRAV
märke. Vår personal har arbetat hårt med att uppfylla de kriterier som KRAV har ställt på
verksamheten, säger Per Keller, Hotellchef, Vildmarkshotellet i Kolmården.
I korthet innebär certifieringen att mängden och typen av råvaror kontrolleras av ett
oberoende certifieringsföretag, så kallad tredjeparts certifiering.
– Vi hoppas att KRAV-certifieringen tydligt signalerar vårt gastronomiska arbete till våra
matgäster. Vi har länge arbetat med miljöfrågor och hållbarhet, så detta blir ytterligare ett erkännande att vi har fokus på våra gästers helhetsupplevelse, säger Per Keller.
Se alla inom temat här
Senaste i Mötesnytt
Öijared Resort Västergötland
Konferenspärlor Istället för trängsel och stress, kunde kollegorna på Philips i Göteborg njuta av vilsam natur, effektiva möten och en känsla av gemenskap på bekvämt avstånd från stadens brus. – Vi har faktiskt fått mer värde för pengarna här, säger konferensarrangör Torbjörn Luther.