Vildmarkshotellet säkerhetscertifierat - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Vildmarkshotellet säkerhetscertifierat

Vildmarkshotellet säkerhetscertifierat

Vildmarkshotellet har i november blivit godkänd att erhålla Safehotels Alliance säkerhetscertifikat. En anläggning som klarat denna certifiering jobbar aktivt för att reducera risker samt hålla en bra beredskap om något oförutsett skulle inträffa. Anläggningen har gästernas trygghet i fokus.

9 december 2011, uppdaterad: 28 maj 2013

Kriterierna för att inneha Safehotels säkerhetscertifikat är mycket detaljerade och håller en hög nivå. De omfattas bland annat av fokus på proaktivt säkerhetsarbete, systematiskt brandskyddsarbete, konferenssäkerhet och handlingsplaner för extraordinära händelser.
– Under de senaste två åren har Vildmarkshotellet arbetat målmedvetet för att kvalitetssäkra verksamheten. Detta arbete omfattar säkerheten som är en av våra viktigaste grundpelare. Det är både en stor ära och ett stort ansvar att inneha denna certifiering. Viktigast i sammanhanget är att våra gäster och medarbetare på ett tydligt sätt kan se hur vi arbetar proaktivt med säkerheten på anläggningen, säger Per Keller, Hotellchef Vildmarkshotellet.

Certifieringsprocessen är en tredje parts certifiering som utförs av Pinkerton Consulting and Investigation för Safehotels Alliance räkning. Safehotels Alliance skapade The Global Hotel Security Standard© med hjälp av säkerhetsexperter, hotelliärer och erfarna experter från affärsresebranschen. Certifieringen underlättar för aktörer i reseindustrin att hitta hotell och konferensanläggningar som arbetar proaktivt med säkerhet.
– Vi har under certifieringsperioden imponerats av hur Vildmarkshotellet trots sin höga beläggning klarat av att stärka upp verksamheten. Management och personal har gjort ett fantastiskt jobb med att både formalisera och implementera säkerhetsarbetet i den dagliga driften, säger Hans Kanold, VD Safehotels Alliance.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.