Villa Mälargården har förfinats inför sommaren och framtiden - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Villa Mälargården har förfinats inför sommaren och framtiden

Villa Mälargården har förfinats inför sommaren och framtiden

Konferenspärlor 100 kvadratmeter nytt pooldäck, ny entré, putsad fasad samt nya sköna utemöbler och solstolar. Happy Tammsviks eftertraktade koncept Villa Mälargården har förändrats och förfinats för sommaren och framtiden. Den exklusiva avskildheten är dock densamma som tidigare.

3 juni 2015,

Försiktigt dold i grönska, med Mälarens vatten i horisonten, ligger Villa Mälargården idylliskt. Innanför grindarna till den vita villan råder stillheten. Skratten från Happy Tammsvik, 600 meter därifrån har virvlat bort med vinden och allt som hörs är de omgivande trädens sus.- Våra gäster brukar säga att det är som att ”komma hem” när de kommer till Villa Mälargården. Man kan nästan se hur deras axlar sjunker och hur de verkligen slappnar av, precis den känslan vi vill åstadkomma, säger hotelldirektör Ulrika Bergström.

Det solvärmda pooldäcket bjuder in till morgonkaffe i soluppgång och kalla drinkar i skymningen och utomhuspoolens turkosa vatten är behagligt tempererat året runt. Inne i det rustika lantköket servas gästerna av egen kock och värdinna.

- Exklusiva möten behöver inte betyda hummer och champagne, det handlar snarare om att bli omhändertagen och om små detaljer som kan göra så stor skillnad för helheten, säger Ulrika Bergström.

Innanför de vita väggarna väntar rum för fokuserade möten med ensamrätt. Villa Mälargården finns nära Happy Tammsvik i exklusiv avskildhet. Konferenser och utbildningar sker helt ostört från andra intryck än de som väcks i eget möte. Här finns 16 hotellrum, salong, bibliotek, gym, relax, biljardrum, kök, jacuzzi och tempererad pool.



Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.