Visfestivalen blev en magisk kväll på Krägga Herrgård - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Visfestivalen blev en magisk kväll på Krägga Herrgård

Visfestivalen blev en magisk kväll på Krägga Herrgård

Krägga Herrgårds visfestival blev en stor succé.

29 juli 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

Över tusen personer samlades på en soldränkt gräsmatta framför herrgården för att lyssna på några av Sveriges absolut största artister. Särskilt när den hemliga artisten Carola framträdde steg jublet från publiken.
- Vilken otrolig kväll det blev! Detta ger mersmak inför framtiden, säger Tanja Jezewski, marknads- och försäljningschef på Krägga Herrgård.
Krägga Herrgård visade upp sin vackraste sida i fredagskväll när artisteliten hade samlats för att genomföra Stockholms i särklass största visfestival i år. Jack Vreeswijk, som tidigare i veckan stått på Skansens scen under allsången, inledde kvällen och därefter följde Thorsten Flinck som sjöng egenskrivna visor. Även Sarek och Lasse Tennander gjorde bejublade framträdanden under kvällen.
Mest jubel fick dock gästartisten Carola som plötsligt uppenbarade sig i ett av herrgårdens fönster. Tillsammans med Peter Jezewski framförde hon sju låtar och stjärnan bjöd även på en duett med Tone Norum.
- Det blev precis den stämningen som vi hade hoppats på, det var en magisk kväll. Det är kul att kunna visa upp så många olika bra artister och att Carola var här och toppade kvällen blev perfekt, säger Tanja Jezewski.
Över tusen besökare från hela Stockholm och Mälardalen hade sökt sig till Krägga Herrgård för att äta gott och njuta av den vackra musiken. Redan inför kvällen hade omkring 700 biljetter sålts och ytterligare besöker dök upp i entrén. Hela veckan hade det regnat och så gjorde det även inledningsvis på dagen. Men framåt kvällen sprack det upp och det blev en fantastisk sommarkväll.
- Solen skiner alltid över Krägga. Det blev en underbar inramning på kvällen, den svenska sommaren gör sig väldigt bra på Krägga Herrgård, säger Tanja Jezewski.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.