Wallmans utökar i Åre - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Wallmans utökar i Åre

Wallmans utökar i Åre

Den 26 november är det säsongspremiär på Wallmans Dippan i Åre, ett modernt nöjeshus med Dinnershow, nattklubb och After Ski i världsklass. Nytt för i år är att Wallmans populära nattklubbskoncept Schlagerbaren nu även öppnar i Åre.

11 november 2009, uppdaterad: 28 maj 2013

– Åre är en av världens bästa skiddestinationer och här på Wallmans Dippan toppar vi besöket med att bjuda gästen på en unik och spektakulär totalupplevelse. Här finns allt från en rolig och annorlunda After Ski med sanslöst drag till internationell Dinnershow och Åres skönaste nattklubb, säger Cecilia Dahlbom, platschef på Wallmans Dippan.


Åre är ett av Sveriges hetaste områden just nu, och på den arenan har Wallmans Dippan en given plats.

– I år satsar vi på att stärka vår position i Åre som det ledande nöjespalatset. Vi tar bland annat upp en klubb för de medvetna med meriter från Barcelona – Buenos Aires – New York – Stockholm, en otrolig klubbproduktion som vi kör i samarbete med världsledande dj:s, med idel artistöverraskningar på scen, säger Mikael Gordon Solfors vice vd på Wallmans Nöjen.

Succén fortsätter
Årets internationella Dinnershow kommer bland annat att bjuda på så kallad “nycirkus-akrobatik” samt spektakulära shownummer. De bästa shownummer nöjeskoncernen har på sina övriga scener syns nu i Åre. Det innebär att fans till Michael Jackson, Elvis, Abba, AC DC och många fler kommer att få sitt lystmäte tillfredställt. Och som vanligt är all underhållning livepaketerat av mästerliga koreografer och regissörer.

– Jag kan nästan utlova att publiken i år kommer att bli hänförda av den showmix vi kommer att erbjuda, säger Cecilia Dahlbom.

Med fri sikt mot stjärnorna
För den bredare publiken presenteras årets nyhet i Åre – Schlagerbaren. I dagsläget är det kanske Stockholms populäraste nattklubb, som för många är förknippat med party, glädje, glitter och glamour. Nu när Schlagerbaren flyttar in på Wallmans Dippan blir det i Glasbaren, som är helt inglasad från golv till tak med utsikt över Åresjön och fri sikt till stjärnhimlen.

– Schlagerbaren är ett unikt nattklubbskoncept som jag är glad över att kunna presentera. Kvällarna hos oss kommer att bjuda på schlagers, champagne, liveframträdanden och allsång, säger Cecilia Dahlbom.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.