Yasuragi först i världen med Wellness Massage Air - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Yasuragi först i världen med Wellness Massage Air

Yasuragi först i världen med Wellness Massage Air

Hälsa & Spa Det japanska spahotellet Yasuragi är först i världen med att lansera den unika behandlingen Wellness Massage Air, en meditativ och djupt avslappnande behandling där du vilar i luften i en känsla av tyngdlöshet. Behandlingen dämpar stress, stimulerar effektiv återhämtning och innehåller massage, guidad meditation samt andningsövningar.

27 maj 2015, uppdaterad: 29 maj 2015

Wellness Massage Air utförs med gästen sittandes eller liggandes tyngdlös i luften med hjälp av ett rött tyg som fästs med rep i taket. Gästen vilar djupt och meditativt medan terapeuten arbetar i yogainspirerade positioner på golvet. I behandlingen ingår en skön fotmassage, följd av avkopplande massage av händer, nacke och huvud. Ryggen får en lugnande airmassage, lätt beröring medan gästen sitter och ligger vilandes i den unika tyggungan. 

Musiken till behandlingen är specialkomponerad. Behandlingskonceptet möjliggör även gruppbehandlingar där flera personer med varsin terapeut kan få behandling samtidigt i samma rum alternativt i enskilda behandlingsrum.

- Vi är oerhört glada och stolta över att få vara först i världen med att lansera denna fantastiska behandling vilken tar hänsyn till hela människan. Att vila med en känsla av tyngdlöshet är något jag tror många kommer att uppskatta. Förutom den sköna massagen, så skapar tyngdlösheten en möjlighet att släppa taget om spänningar, bekymmer och oro för att istället landa i sig själv. Och det är just det som är essensen av Yasuragi, säger Jimmy Myhrinder, Spachef på Yasuragi.

Det är den välkända wellnessexperten Annette Lefterow som utvecklat behandlingen. Annette har över 30 års erfarenhet när det gäller att utveckla spakoncept likväl som behandlings- och träningskoncept. Hon jobbar även internationellt som föreläsare, författare och utbildare.

- Det känns fint att få lansera Wellness Massage Air på Yasuragi. En sinnlig plats med vacker design som förstärker denna oerhört avkopplande behandling. Wellness Massage Air är en utveckling av min tidigare prisbelönta wellnessmassage och den första av tre koncept i samma serie med behandlingar i luften, kommenterar Annette Lefterow.

Taggar/Etiketter
Konferens  Spa  Stockholm  Yasuragi  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.