Ytterligare 2 hotell ansluter sig till Sweden Hotels - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ytterligare 2 hotell ansluter sig till Sweden Hotels

Ytterligare 2 hotell ansluter sig till Sweden Hotels

1 december 2008, uppdaterad: 28 maj 2013

Sweden Hotels fortsätter sin snabba expansion och utökar nu med 2 hotell i Åmål: Stadshotellet i Åmål och Hotell Dalhall. Båda hotellen ingår i Hotellgruppen i Säffle AB, som även har 2 franchisehotell inom Choice Hotels.

Åmåls Stadshotell är ett klassiskt hotell som ligger mitt i centrala Åmål, på Vänerns västra strand. Byggnaden är från 1904, och har genomgått en omfattande men varsam renovering. Hotell Dalhall är hotellet med egna bowlingbanor och ligger strategiskt längs E45, vid Åmåls södra infart.
- Efter att ha tittat på många alternativa kedjor föll valet på Sweden Hotels, säger Tomas Pettersson, VD och ägare till båda hotellen.
- Lönsamhetsmässigt har jag positiva erfarenheter av att ingå i en kedja, och en kedjetillhörighet är ännu viktigare vid konjunktursvackor för att få tillgång till ett väl utvecklat stamgästprogram, ett välkänt varumärke och bra inköpsavtal, fortsätter Tomas Pettersson.

Båda hotellen har i samband med medlemskapet också blivit stjärnklassificerade av SHR och innehar 3 stjärnor.
- Ett av de krav vi har på våra medlemshotell är att de innehar minst 3 stjärnor. Det är en trygghet både för oss som kedja och för gästerna som bokar och bor på hotellen, säger Fredric Öhman, styrelseordförande på Fenix Hospitality Sweden AB som äger och förvaltar varumärket Sweden Hotels.
- Att vi nu får med 2 hotell i Västra Götalandsregionen är extra roligt eftersom vi har ambitionen att växa mer norrut i framtiden, fortsätter han.Medlemmar i Sweden Hotels stamgästprogram Gästklubben VVV har nu 35 hotell att välja bland, från Mora i norr till Simrishamn i söder.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.