Zinnemax 5D-biograf öppnar för konferens - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Zinnemax 5D-biograf öppnar för konferens

Zinnemax 5D-biograf öppnar för konferens

Sveriges första 5D-biograf, Zinnemax, öppnade i augusti förra året. Nu utökar man verksamheten genom att erbjuda möten, konferenser och föreläsningar. I samarbete med Foodism, specialiserade på sinnesmarknadsföring och smakprofilering, erbjuds föreläsningar om hur våra fem sinnen inverkar på varumärken och produkter.

13 mars 2012, uppdaterad: 28 maj 2013

– Vi kommer nyttja vår 5D-biograf till fullo. Det pratas allt mer om vikten av sinnesmarknadsföring och vi kan erbjuda en ny typ av konferens- och mötesplats som knyter an till upplevelsen av 5D-bio, säger Mats Rosén, grundare av Zinnemax 5D.

Allt fler företag använder sig idag av sinnesmarknadsföring. Traditionell marknadsföring där man pratar om produktfördelar är förbi menar Vanja Franzén, gastronom och grundare av Foodism.

– Med sinnesmarknadsföring kan man bygga upp och uttrycka varumärkets identitet på ett helt annat sätt än vad traditionell marknadsföring gör. Man når dessutom sina kunder på ett mer personligt och känslomässigt plan, säger Vanja Franzén.

Zinnemax 5D etablerade Sveriges första 5D-biograf i Kista Galleria. 5D-bio skapar en känsla av att vara med i filmen genom att lägga till olika effekter som är synkroniserade med filmen. Så som stolar som rör sig, vindpustar, vattenstänk, rök, doft, känseleffekter, ljuseffekter och en ljudanläggning i 7.1-format. Zinnemax 5D stimulerar alla sinnen och filmerna som visas är cirka 5 -10 minuter långa.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »

Få vårt nyhetsbrev

1
Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Kickoff | Lindau artist & talare | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.