Om festplatsen.se - | Konferensvärlden
Om oss > Om festplatsen.se

Om festplatsen.se

Festplatsen.se är en söktjänst som hjälper dig att hitta rätt festlokal till ditt bröllop, födelsedagsfest, jubileum eller event.

Festplatsen.se är en söktjänst som hjälper dig att hitta rätt festlokal till ditt bröllop, födelsedagsfest, jubileum eller event. På Festplatsen.se hittar du även allt som hör festen till, såsom catering- och uthyrningsföretag, underhållning via Lindau Artist och Talare, passande aktiviteter och teknik. Målet med Festplatsen.se är att vi ska bli heltäckande med geografisk spridning över hela landet - för att kunna erbjuda dig de bästa alternativen till din fest!

Om du önskar erbjuder vi dessutom personlig sök- och bokningshjälp av vår bokningspersonal. Mejla oss på info@svenskmotesdesign.se eller ringa oss på 020-10 00 59. Vår tjänst är kostnadsfri och helt utan några prispåslag.

Festplatsen.se är en del av företaget Compro Möten & Event.

Om Compro Möten & Event

Vi som står bakom Festplatsen.se är företaget Compro Möten & Event. Vi är en totalleverantör inom mötesbranschen med mångårig erfarenhet. Vi erbjuder bokningshjälp med möten, event och underhållning. Samtidigt som vi arbetar med marknadsföring av konferensanläggningar, hotell och festplatser. Vi tror att starka relationer är vägen till framgång. Vi erbjuder därför även säljdrivande kundaktiviteter i form av mässor och event.

Vi står även bakom sök- och bokningssajten Konferensguiden.se, som först och främst riktar sig till konferensbokare som söker inspiration och plats för sin nästa konferens. Vi driver även branschmagasinet KonferensVärlden, sedan 1988, som även finns på nätet - Konferensvärlden.se. Där hittar du nyheter, inspiration, reportage och erbjudanden inom mötesbranschen. Även bokningsbolaget Svensk Mötesdesign och Lindau Artist & Talare är en del av Compro Möten & Event.


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Lindau artist & talare | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.